Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У фінал Нацвідбору "Євробачення-2016" потраплять 6 виконавців

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула3 лютого 2016 р., 14:01
У фінал Нацвідбору "Євробачення-2016" потраплять 6 виконавців

По три учасники з двох півфіналів пройдуть до фіналу національного відбору "Євробачення-2016". Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

Цього року експертне журі опрацювало півтори тисячі заявок від охочих представляти Україну на Євробаченні. До співбесіди та живого прослуховування було запрошено 60 артистів, із яких 18 стали півфіналістами нацвідбору.

Під час півфіналів фіналісти національного конкурсу відбиратимуться шляхом смс-голосування телеглядачів і оцінок журі. У випадку однакової кількості сумарних балів перевага надаватиметься тій пісні, за яку проголосувало більше телеглядачів.

Нагадаємо, до складу журі цьогорічного нацвідбору увійшли співачка Руслана Лижичко, продюсер і композитор Андрій Данилко та продюсер національного конкурсу і композитор Костянтин Меладзе.

Перший півфінал національного відбору "Євробачення-2016" відбудеться 6 лютого, о 19:00. У прямому ефірі шоу транслюватимуть телеканали UΛ:Перший і СТБ.

Нагадаємо, що "Євробачення-2016" відбудеться у Стокгольмі на сцені Globe Arena. Півфінали пройдуть 10 та 12 травня, фінал – 14 травня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Нацвідбір Євробачення-2016 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим