Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Вийшов "Top Gear" з новими ведучими

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула31 травня 2016 р., 10:56
Вийшов "Top Gear" з новими ведучими
Старий склад ведучих до цих пір затребуваний

Телеканал BBC Two представив перший епізод автомобільного шоу "Top Gear" з новими ведучими, повідомляє The Guardian.

У новому епізоді ведучі Кріс Еванс і актор Метт Леблан (відомий за роллю Джоу в телесеріалі "Друзі") розглянули автомобілі Dodge Viper і Ariel Nomad.

Гостями рубрики "Зірка в ралі-крос автомобілі" (яка замінила "Зірку в бюджетному автомобілі") стали британський шеф-кухар і телеведучий Гордон Рамзі і американський актор Джессі Айзенберг, яким довелося опинитися за кермом Mini Cooper.

Реакція публіки на перезапуск телепередачі виявилася передбачувано негативною. Видання The Guardian іронічно відзначило спроби Кріса Еванса наслідувати Джеремі Кларксона. Також критично відгукнулися і користувачі соціальних мереж.

"Я був дуже злий вчора, я заснув на 10 хвилин за переглядом #TopGear. Судячи з відгуків в Twitter, це було правильне рішення", - пише користувач @MarcherLord1. "Я сподівався, що #TopGear не буде настільки поганий, як всі говорили, але він був насправді гірший, ніж ми всі думали!", - ділиться враженнями @FailGear.

Нагадаємо, попередні ведучі шоу - Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд і Джеймс Мей - були змушені залишити телеканал після того, як Кларксон побив продюсера Top Gear.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Top Gear 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим