Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Рен-ТВ" опублікував фейк про українського медика

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула5 липня 2016 р., 13:59
"Рен-ТВ" опублікував фейк про українського медика

Російський телеканал "Рен-ТВ" на своєму сайті опублікував фейкову новину про нібито медика, який вів трансляцію під час хірургічної операції. Ресурс стверджував, що фотографія з операційної обурила соціальні мережі, які вимагали заборонити лікарю працювати.

Новина швидко розійшлась новинними сайтами. Однак, як з'ясувалось згодом, на оприлюдненій світлині зовсім не студент-медик, а відомий в Україні пластичний та естетичний хірург Едгар Камінський.

"По-перше, з нами намагаються зв'язатися російські канали, а один із головних каналів зв'язується із нами після того, як ми зв'язалися першими. Це – неперевірена інформація, яка з'являється на сайті, в якого, на хвилиночку, чотири із половиною мільйони відвідувань за минулий місяць. Ми розуміємо, який це викид інформації", - заявив представник Едгара Камінського Тім Сагітов.

У своєму Instagram Камінський акцентує увагу на тому, що відео публікуються завжди тільки за згодою самих пацієнтів.

ТСН извинились ! Жду извинений от других изданий !

Відео, опубліковане користувачем Жизнь

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Рен Тв 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим