Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Подробиці тижня" змінюють ведучого

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула1 серпня 2016 р., 10:15
"Подробиці тижня" змінюють ведучого

Ведучий тижневика "Подробиці тижня" Дмитро Анопченко, що на каналі "Інтер", залишає проект. З вересня програму вестиме новий ведучий.

Журналіст залишається на каналі і знову стане спеціальним кореспондентом в США.

"Я дуже любив цей проект, віддався на повну. Але прийшов час змін. Я йду. Вся команда проекту залишається. Але, думаю, в США буде не менш цікаво, оскільки країна переживає чергові президентські вибори", – сказав Дмитро.

"І знову - рейс на Вашингтон. Вирішено. Останні кілька днів в Києві, встигнути побачити тих, хто дорогий, - і лечу в Штати. Здавалося б, цю країну я знаю і люблю, врешті-решт, прожив там стільки років. Але тепер це - зовсім інша Америка... Саме зараз - ідеальний час для того, щоб бути в Штатах і бачити все зсередини. Робити репортажі, зустрічатися з ньюзмейкерами, просто жити в Америці в цей метушливий і такий цікавий час. "Інтер" вирішив розширити існуючий корпункт в повноцінне інформаційне бюро, мені запропонували його очолити, - так що пакую валізи", – написав Дмитро на своїй сторінці у Facebook.

"За останні два з половиною роки, що я вів "Подробиці тижня", мені з ким тільки не довелося зустрічатися для інтерв'ю, з ким тільки не листувався. Від того ж Збігнєва Бжезинського, який тепло подякував за нашу розмову, досі зберігаю email - він дуже багато для мене значить. Тепер буду з американськими політиками особисто знайомитися. Зрозуміло, що почуття зараз - різні. Мене багато тут тримало і тримає. В Україні залишаються люди, яких люблю; мамі під сімдесят, і переживаю за неї. Але я завжди дотримувався правила: якщо з'являється шанс щось змінити, його потрібно використовувати. І дуже вірю в те, що все, що відбувається, - на краще. Тут ціла Британія вийшла з ЄС - і нічого) А я з приводу зміни країни переживаю))) Так що - просто побажайте удачі", – додав він.

Нагадаємо, днями ведуча тижневика "Факти тижня з Оксаною Соколовою" на ICTV Оксана Соколова також заявила, що залишає проект в якості ведучої.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: detector.media
Теги: Подробиці Тижня 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим