Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Новий сезон на "1+1". Чого чекати?

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула2 вересня 2016 р., 16:57
Новий сезон на "1+1". Чого чекати?

П'ятого вересня на телеканалі "1+1" стартує новий сезон.

Починаючи з наступного тижня, по буднях, о 22:00 ефірі з'являться прем'єрні випуски уже відомих програм.

Так, "Світ навиворіт" познайомить глядачів з найвисокогірнішою країною світу - Непалом, експерти "Поверніть мені красу" навчать жінок побороти комплекси і любити себе, а "Світське життя з Катериною Осадчою" здивує сенсаційними розслідуваннями про життя зірок шоу-бізнесу.

Також на телеекрани повернеться спецпроект журналістських розслідувань "Гроші", а "Життя без обману" виходитиме в осінньому сезоні в оновленому форматі.

5 вересня, 22:00 - "Гроші"

Щопонеділка журналісти "1+1" будуть викривати хабарників, розслідувати економічні зловживання і на собі перевіряти, як діють різні шахрайські схеми. Репортери програми працюють під прикриттям, ведуть приховані знімання, перевіряють версії і показують, хто насправді заробляє на людських бідах. Ведучим проекту є Олександр Дубінський.

6 вересня, 22:00 - "Життя без обману"

Щовівторка на телеканалі "1+1" виходитиме оновлений авторський проект Олексія Душки "Життя без обману", в якому сім'ї-учасники будуть вчитися підбирати правильні продукти і боротися за цінні призи.

"Мета нашої програми - допомогти глядачеві у виборі продуктів з користю для свого здоров'я і гаманця. Адже в сучасному світі, де існує безліч різних товарів, а також добре розвинена харчова промисловість, дуже легко "загубитися" і зробити неправильний вибір. Тому наш проект може стати тим провідником, який підкаже і покаже, як, володіючи нескладним набором знань, уберегти своє здоров'я від небезпеки і харчуватися правильно", - коментує Олексій Душка.

7 вересня, 22:00 - "Поверніть мені красу"

Щосереди в ефірі "1+1" виходитиме другий сезон проекту "Поверніть мені красу", в якому жінки отримають шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, а й кардинально змінити своє життя. У цьому учасницям допоможе "команда порятунку" у складі найкращих пластичних хірургів Європи Ростислава Валіхновського і Дмитра Слоссера, психолога Олени Любченко і дизайнера Андре Тана.

"Перед нами стояло завдання зробити пацієнток не тільки красивими, але і щасливими, - говорить пластичний хірург Дмитро Слоссер. - У "Поверніть мені красу" ми показуємо можливості пластичної хірургії в Україні. Крім того, ми показуємо всім глядачам, що за себе і за своє щастя потрібно боротися. Я дуже хочу, щоб люди не переставали вірити один в одного і сподіватися на краще навіть у найважчі моменти свого життя".

Телеглядачі побачать 13 приголомшливих історій жінок, для яких проект "Поверніть мені красу" став останнім шансом почати нове життя і знову стати щасливими.

8 вересня, 22:00 - "Світ навиворіт" із Дмитром Комаровим

Восьмий сезон екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт", який буде йти щочетверга на "1+1", присвячений найвисокогірнішій країні світу - Непалу. 108-денна експедиція до Непалу стала найтривалішою подорожжю команди проекту в одну країну. Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв неодноразово ризикували життям, щоб отримати унікальні кадри, і тричі команду екстрено евакуювали до лікарні.

"Під час знімань неодноразово були моменти, коли для нас все могло закінчитися погано. Одним з них був випадок, коли на висоті близько 5000 м у мене стався напад гірської хвороби. Я був змушений викликати рятувальний гелікоптер. Зараз, переглянувши відео, ми розуміємо, що ризикували недарма. Це найбільш екстремальний і видовищний сезон за всю історію програми "Світ навиворіт". Вирушаючи в цю експедицію, ми хотіли знайти секрет щастя для українців. І нам це вдалося", - каже Дмитро Комаров.

Мандрівники зустрілися з головою закритого королівства Мустанг, який вже 5 років нікого не приймає, піднялися до базового табору Евересту і підкорили легендарну Гімалайську вершину Айленд-Пік (6 165 м).

У нових випусках програми "Світ навиворіт" телеглядачі не тільки побачать, як відбуваються високогірні сходження і рятувальні операції, але і познайомляться з життям шерпів, що населяють околиці Джомолугми, а також дізнаються драматичні історії учасників експедиції 1996 року, про яку розповідається у фільмі "Еверест".

9 вересня, 22:00 - "Світське життя з Катериною Осадчою

Щоп'ятниці "Світське життя з Катериною Осадчою" виходитиме в оновленому форматі. У програмі з'являться спеціальні сенсаційні розслідування про життя зірок шоу-бізнесу та політиків, нові рубрики в студії "Світського життя" і багато іншого. Від осені на глядачів телеканалу "1+1" чекають нові несподівані подорожі в "Світському житті". Разом з головними світськими героями програма відвідає наймальовничіші куточки світу. До нового сезону команда телепроекту також готує резонансні сюжети-розслідування про життя заможних і знаменитих, рейтинги найкращих весіль літа, найбільш завидних наречених Верховної Ради і Кабміну, головних красунь української політики.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим