Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Інтер" показав відео пожежі 4 вересня

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула7 вересня 2016 р., 11:42
"Інтер" показав відео пожежі 4 вересня

"Інтер" оприлюднив відеоролик змонтований із записів з камер спостереження у приміщенні телеканалу в день пожежі 4 вересня.

На записі видно, як група осіб у білих касках та медичних масках забігають в офіс і розпилюють порошок із вогнегасника, внаслідок чого зображення з відеокамер стає нечітким. Водночас на записі не зафіксовано момент підпалу студії, але видно як спалахує вогонь на посту охорони у вестибюлі приміщення.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що відеоматеріали у справі пожежі в приміщенні телеканалу "Інтер" пошкоджені - записи з камер спостереження виявились залитими водою.

Також міністр нагадав, що канал не видавав на вимогу МВС записи з камер спостереження.

Як відомо, 4 вересня на офіс "Національних інформаційних систем", які створюють новини для телеканалу "Інтер", було скоєно напад. У результаті в офісі почалася масштабна пожежа, низка людей отримали поранення.

За повідомленням поліції, шістьох осіб, а згодом ще трьох, доставили в Шевченківське управління поліції для встановлення їх анкетних даних та надання пояснень. З'ясувалося, що чоловіки – колишні військовослужбовці Збройних Сил України. Після проведення опитування всіх відпустили, підозр нікому не вручили.

5 вересня, учасники протестів привезли під офіс "Інтера" шини і оголосили безстрокову акцію протесту. Учасники акції звинувачують "Інтер" у роботі на Кремль.

6 вересня протестувальники, які блокували роботу телецентра "Інтер Медіа Груп", заявили, що дійшли згоди з керівництвом телеканалу.

Водночас, у керівництві каналу "Інтер" заявили, що не вели переговори із особами, що блокували роботу телецентру.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим