Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Третій тайм" — футбольна прем'єра на ICTV!

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула1 квітня 2010 р., 22:00
"Третій тайм" — футбольна прем'єра на ICTV!

"Третій тайм" — це найчесніша та найвідкритіша програма про все, що пов'язане з футболом. Кращий футболіст, кращий спортивний журналіст і пристрасний уболівальник розповідатимуть про футбол з гумором те, чого ви не знали і чого не почуєте в інших програмах.

З 17 квітня футбол стане довшим на цілий тайм. Словесну гру почнуть три доки футбольного світу – один з найкращих форвардів за всю історію київського "Динамо" Віктор Леоненко, найкращий і найнезалежніший спортивний журналіст Микола Васильков, пристрасний уболівальник, капітан футбольного клубу зірок естради "Маестро" і учасник групи ТНМК Олександр "Фоззі" Сидоренко.

"Третій тайм" — незвичайний спортивний ТБ-проект. У програмі не буде звичного обговорення матчів, не буде "академічного" ведучого і простого перерахування голів і моментів минулого футбольного тижня. "Третій тайм" не обмежиться подіями на футбольному полі, адже те, що відбувається за його межами, інколи набагато цікавіше.

Щотижня в українському і світовому футболі, окрім власне матчів, відбувається безліч подій. Адже футбол – це цілий світ зі своїми невдахами й улюбленцями долі, любовними інтригами і корупційними скандалами, зірками і тими, хто лише починає футбольну кар'єру. Наші ведучі розкажуть те, про що промовчать інші. Без сценарію, без заданих тем і без цензури – лише живе спілкування, скандальні історії, несподівані зізнання і гострий гумор.

— Створюючи цю програму, ми хочемо зацікавити футболом не лише завзятих уболівальників, але і тих, хто, здавалося б, далекий від футболу, залучити глядачів на стадіони. Сумно дивитися, коли футболісти грають при порожніх трибунах, - коментує керівник департаменту власного виробництва ICTV, продюсер проекту Оксана Дихніч. - Щоб поділитися своєю думкою про конкретні проблеми, в студію запрошуватимемо гостей зі світу футболу. Футбольні тренери, кращі футболісти країни, відомі коментатори, експерти і багато інших у студії "Третього тайму" обговорюватимуть найгарячіші та актуальніші теми футбольного тижня, які будуть цікаві і зрозумілі як справжнім уболівальникам, так і людям, далеким від футболу.

КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:


Віктор Леоненко: Я хочу, щоб народ дивився футбол і розумів, що відбувається на стадіоні. Сподіваюся, що ми утрьох допоможемо їм розібратися. Найголовніше, що в програмі буде місце і гумору. Хоча комусь по той бік екрану може бути не смішно, особливо футболістам, яких ми обговорюватимемо.

Микола Васильков: Потрібно показати людям, що футбол – це не лише трансляції і огляди.

Фоззі: Річ у тім, що футбол в Україні політизований, точно так, як і все українське суспільство в цілому. Ми покажемо футбол зсередини. Це завжди цікаво, тому що українська футбольна журналістика дуже умовна. Усе всі знають, але ніхто нічого не говорить. А ми скажемо.

Дивіться, обговорюйте і дізнавайтесь усі новини футбольного світу в програмі "Третій тайм" - з 17 квітня щосуботи о 22:20 на ICTV!
Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим