Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ICTV: Обрано найкращих українських футбольних коментаторів для матчів FIFA-2010

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула14 травня 2010 р., 21:16
ICTV: Обрано найкращих українських футбольних коментаторів для матчів FIFA-2010
телеканал ICTV

Українці визначились, з ким будуть вболівати та переглядати матчі Чемпіонату світу з футболу-2010. Найкращими коментаторами країни були названі Денис Босянок, Дмитро Джулай та Віктор Вацко. Саме вони супроводжуватимуть найкращі матчі у прямій трансляції з ЮАР на ICTV.

Протягом кількох місяців ICTV проводив опитування серед глядачів. Спочатку ви надсилали на електронну скриньку імена найулюбленіших коментаторів, з яких була сформована топ-десятка за кількістю голосів. Після цього розпочався етап голосування на сайті ICTV.UA. Боротьба за звання найкращих тривала цілий місяць, свої голоси віддали десятки тисяч уболівальників!

Отже, зустрічаємо переможців!

Денис Босянок (22,88% голосів)

Дмитро Джулай (18,64% голосів)

Віктор Вацко (14,06% голосів)

Однак випробування для них не закінчилися — уже в червні на сайті каналу ICTV глядачі матимуть можливість оцінити професійний рівень кожного з коментаторів та висловитись з приводу футбольних баталій на форумі.

Нагадаємо, що футбольні матчі 2010 FIFA World Cup™ регулярно транслюватиме канал ICTV, починаючи з 11 червня до 11 липня (час показу тут).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим