Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Нове керівництво ТВі ховається від журналістів - Шеремет

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула29 квітня 2013 р., 11:50
Нове керівництво ТВі ховається від журналістів - Шеремет

Колектив ТВі прийшов на зустріч з новим керівництвом каналу з метою вирішення конфлікту, однак Артем Шевченко на контакт не йде. Про це у своєму Twitter пише звільнений з каналу Павло Шеремет.

"Журналисты пришли на встречу с Шевченко и Княжицким на ТВі, как и договаривались, а те прячутся. Меня и сегодня не пускают))))" - зазначає Шеремет.

У той же час Микола Княжицький, якого журналісти підозрюють у заколоті на каналі, також, за словами Шеремета, знаходиться у будівлі ТВі, однак не видає цього.

"Княжицкий прячется на втором этаже на ТВі, но шлет смски, что его здесь нет. Хотя его охрана стоит. Заврался Княжицкий даже в мелочах" - пише Павло Шеремет

"Княжицкий хочет формально отползти в сторону и выставить вперед Шевченко и Радченко под удар. Мол, он здесь не при делах" - додає журналіст.

Нагадаємо, питання щодо майбутнього телеканалу ТВі лишається відкритим. 23 квітня на сайті ТВі з'явилося повідомлення про те, що генеральним директором призначено Артема Шевченка, а новим інвестором став американський бізнесмен українського походження Олександр Альтман. Багаторічний інвестор ТВі Костянтин Кагаловський і гендиректор Наталія Катеринчук заявили про рейдерське захоплення каналу, при цьому пан Кагаловський пообіцявповернути собі актив.

Як повідомлялось, 23 квітня журналісти та редактори ТВі оголосили про страйк до вирішення конфлікту між власниками. 24 квітня журналісти телеканалу ТВі створили осередок Незалежної медіапрофспілки і висунули свої вимоги. Головою осередку обрано Мустафу Найєма.

В результаті стрійку журналістів ТВі канал не виходить в ефір у звичному режимі. Новий директор каналу Артем Шевченко закликав колектив продовжити роботу в ефірі. Щойно призначений керівник інформаційної служби телеканалу ТВі Єгор Чечеринда вважає, що на каналі відбувається корпоративна війна, і журналісти не мають брати у ній участь. Тому він теж наполягає на тому, аби журналісти ТВі поновили роботу.

Страйк журналістів ТВі підтримали НМПУ, МФЖ і ЄФЖ, рух "Стоп цензурі!" розцінює події на ТВі як цензуру та спробу тиску на інформаційну політику каналу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (1)

 
  • Не жид
    29 квітня 2013 р.
    Відповісти
    А чого ще чекати від курв пархатих? Ось тому й у "Батьківщини" не хватило змоги вивести на вулиці хоч би половину своїх членів партії коли судили Тимошенко.Біда коли до партії беруть пархатих.Приклади політичних пархатих шалав-Порошенко,Губський та іже з ними.