Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Злата Огневич стане заслуженою артисткою Криму

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула22 травня 2013 р., 13:00
Злата Огневич стане заслуженою артисткою Криму

Учасницю "Євробачення 2013" Злату Огневич, яка принесла Україні бронзу на цьому престижному конкурсі, хочуть нагородити званням заслуженої артистки.

Про це повідомив прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов.

"Хочу привітати всіх кримчан із третім місцем, яке посіла Злата Огневич на "Євробаченні". Вважаю, що потрібно ініціювати перед Верховною Радою Криму присвоєння Златі звання "Заслужений діяч мистецтв АРК", враховуючи, що вона кримчанка", - цитує слова політика "Укрінформ".

За словами Могильова, "третє місце - це гідно, оскільки в останні роки Україна не досягала таких висот на Євробаченні".

Як уже повідомляв "ТелеПростір", у пісенному конкурсі "Євробачення-2013" взяли участь 39 країн. Півфінали фестивалю відбулись 14 та 16 травня, а грандіозний фінал пройшов 18 травня 2013 року.

Представники Португалії, Боснії та Герцеговини, Словаччини і Туреччини відмовились від участі у цьогорічному конкурсі. Також у Мальме ми не побачили учасників від Андори, Ліхтенштейну, Люксембургу, Марокко, Монако, Польщі та Чехії. У той же час, на Євробачення повернулась Вірменія.

Україну на конкурсі представляла Злата Огневич з піснею "Gravity". Наша співвітчизниця розпочала свій шлях на "Євробаченні-2013" з першого півфіналу 14 травня. У кінцевому результаті українка посіла на фестивалі 3 місце.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ukrinform.ua
Теги: Злата Огневіч Євробачення-2013 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (1)

 
  • kiev
    22 травня 2013 р.
    Відповісти
    Это чудо какое то.
    Она лучшая в Украине.