Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Томенко не хоче урізати бюджет на моніторинг Нацради

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула22 липня 2014 р., 13:32
Томенко не хоче урізати бюджет на моніторинг Нацради

Голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко розкритикував наміри уряду скоротити видатки на моніторинг Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це він сказав 22 липня на брифінгу у Верховній Раді.

"Я зустрічався з керівництвом Національної ради. Це ж треба додуматися, щоб забрати кошти на моніторинг Нацради! А як же ми зможемо відключати мовників, які порушують українське законодавство? Спочатку це порушення повинна зафіксувати під час моніторингу Нацрада, а тоді вже відключати. В уряду є ще два дні, щоб змінити рішення. Ідея скорочення видатків на гуманітарну сферу і на місцеве самоврядування - погана. Краще забрати кошти у мільярдерів, 90 % яких поховалися за кордоном і чекають, чим тут все вирішиться", - сказав Микола Томенко.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України пропонує на 1 млн 764,4 тис. грн скоротити видатки, передбачені у 2014 році на фінансування Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Відповідний законопроект № 4308а про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" зареєстровано в парламенті. Уряд хоче змобілізувати гроші на потреби армії.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Микола Томенко 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим