Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

НТКУ надаватиме українським брендам 60% знижки на розміщення реклами

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула13 серпня 2014 р., 17:04
НТКУ надаватиме українським брендам 60% знижки на розміщення реклами

Національна телекомпанія Україна (НТКУ) надаватиме 60% знижки українським компаніям на розміщення реклами в ефірі каналів Перший Національний, Перший Україна, Перший Т2.

"Ринок телереклами в Україні в цьому році скоротився майже на 40%, і найбільше помітно скорочення реклами продукції українських виробників. Це викликано економічною ситуацією в країні. Таким чином, частка української реклами активно заміщається іноземними корпораціями. Ми ж розробили програму, яка повинна підтримати рекламні можливості національних компаній. В першу чергу цей крок стосується виробників товарів, також є пільги для виробників послуг. Це дозволить зберегти частку українських брендів в інформаційному полі", - зазначає перший заступник генерального директора НТКУ Олександр Лієв.

Щоб уникнути подальшого скорочення бюджетів, у вересні канал вирішив зробити крок назустріч українському бізнесу, і запропонував пакет "Підтримай українське". В НТКУ вважають, що ця програма буде успішною ще й у зв'язку з тим, що кількість глядачів, які дивляться українське телебачення, істотно зросла.

"Телебачення, і наш канал в тому числі, показує зростання аудиторії. В порівнянні з минулим роком він склав 24%. На сьогодні кількість людей, які дивляться телебачення, досягло рекордного рівня - майже 7 млн, у порівнянні з минулорічними 5,6 млн. До того ж, саме зараз у нас в ефірі стартував ряд нових проектів, які цікаві не тільки глядачеві, але і рекламодавцям. У тому числ через те, що формат нових проектів відповідає формату суспільного мовлення. Що незвично для традиційного сприйняття людьми державного телебачення", - підсумував Олександр Лієв.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: НТКУ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим