Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Вирішено, що робити із ОДТРК при переході до суспільного мовлення

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула14 серпня 2014 р., 12:12
Вирішено, що робити із ОДТРК при переході до суспільного мовлення

Національна суспільна телерадіокомпанія виділятиме від двох до чотирьох годин ефірного мовлення для включення ОДТРК.

До такого висновку дійшла робоча група, яка обговорювала це питання.

"Усі ОДТРК залишаються, але штат їх має скоротитися в 3-5 разів. На НСТУ виділятимуться вікна від 2-х до 4-х годин, і всі ОДТРК матимуть змогу транслювати на територію своїх областей свої новини, або, приміром, засідання рад. Ми робимо з них філії, повертаємо державі ліцензії, у нас буде одна на всіх ліцензія. Таким чином ми збережемо і регіональні новини, і забезпечимо права національних меншин", – зазначив генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія.

За його словами, наступне засідання відбудеться за участі представників ОДТРК.

Нагадаємо, раніше Кабмін доручив Держкомтелерадіо та кільком міністерствам розробити необхідні документи для того, щоб суспільний мовник був створений у формі публічно-акціонерного товариства.

Також міністр Кабінету Міністрів надіслав до Держкомтелерадіо листа, відповідно до якого має бути створена міжвідомча робоча група, яка повинна розпочати розробку відповідного календарного плану переходу НТКУ на суспільне мовлення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: espreso.tv
Теги: Суспільне Телебачення НТКУ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим