Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Царьов хоче "взяти" Маріуполь, бо там телевежа та елеватори

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула29 серпня 2014 р., 14:57
Царьов хоче "взяти" Маріуполь, бо там телевежа та елеватори

Маріуполь - стратегічно важливе місто для терористів, адже там знаходяться великі продовольчі склади, зокрема зернові елеватори.

Про це заявив сепаратист Олег Царьов в своєму відеозверненні на Lifenews.ru.

"Маріуполь – це другий за важливістю порт в Україні. Маріуполь та Одеса – якщо ці два порти будуть під контролем ополчення, то фактично Україна втрачає вихід до моря. В Маріуполі зараз знаходяться дуже великі запаси зерна. Це припортові елеватори. Якщо ми порахуємо кількість продовольства, яке потрібно для Донецької та Луганської народної республіки, для Новоросії, то воно фактично все зосереджено на складах Маріуполя. На тій території, яка зараз під нашим контролем, практично немає складів та практично немає запасів", - зазначив Царьов.

Він також поскаржився, що під Маріуполем українці встановили телевізійну вишку, яка транслює "5 канал", "Еспресо.TV" та інші канали, які, на його думку, транслюють відверту брехню.

"Поставили потужний передавач, який накриває Донецьку область практично всю, та територію Донецької та Луганської республіки", - обурюється Царьов.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: espreso.tv
Теги: Царьов 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим