Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Голова Нацради: концерн РРТ звільнено від рейдерів

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула30 вересня 2014 р., 11:29
Голова Нацради: концерн РРТ звільнено від рейдерів

Концерн радіозв'язку, радіомовлення і телебачення звільнено від рейдерів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко.

"Тільки що отримав доповідь,що концерн РРТ звільнено від рейдерів", - написав він.

"Рейдерами виявилася група колишніх керівників цього концерну на чолі з паном Захаренком-ставленників донецьких, які прийшли з липовим рішенням донецького суду. На жаль, ввели в оману вони і деяких самооборонців. Порушено карну справу", - додав Артеменко.

Раніше в понеділок генеральний директор КРРТ Півнюк повідомив про рейдерське захоплення центрального офісу концерну екс-в. о. гендиректора Костянтином Захаренком.

Захарченко посилався на рішення Тельманівського районного суду Донецької області про скасування рішення Кабміну про призначення Півнюка.

Районний центр Тельманівка в даний час знаходиться не під контролем української влади.

Пізніше радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що у зв'язку з захопленням КРРТ буде порушено кримінальну справу, можливо за статтею "рейдерство".

Концерн РРТ забезпечує більш 99% розповсюдження телевізійного мовлення України.

Під своїм початком Концерн РРТ об'єднує 27 підприємств та філій, розташованих в обласних центрах і великих містах України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: www.epravda.com.ua
Теги: Концерн Ррт 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим