Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Янукович каже, що за розгоном Євромайдану стоїть власник "Інтера"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула24 грудня 2014 р., 13:33
Янукович каже, що за розгоном Євромайдану стоїть власник "Інтера"

Колишній президент України Віктор Янукович, який переховується в Росії, заявив, що за розгоном студентів Євромайдану 30 листопада стоїть Сергій Льовочкін.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Аргументы и Факты".

Янукович вкотре заявив, що ніякого наказу на розгін демонстрантів не було. Він назвав це організованою провокацією з боку Сергія Льовочкіна, який очолював на той час його Адміністрацію.

"На мій погляд, це була добре організована провокація, для того щоб перевести мирні акції протесту в радикальне русло. У мене немає прямих доказів того, що за провокацією 30 листопада стоїть Льовочкін. Однак такі підозри мають під собою досить вагомі підстави", - сказав Янукович.

Він також заявив, що "якби я хотів цього, то ввечері 19 лютого сили міліції рознесли б його (Майдан). Але мені важливо було знайти компроміс і зберегти країну".

Свою втечу Янукович пояснив тим, що за його інформацією, його хотіли вбити.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Віктор Янукович Сергій Льовочкін 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим