Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Могилевська на проекті "Голос. Діти" повністю змінила своє ставлення до малечі" - Горбунов

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула23 січня 2015 р., 16:25
"Могилевська на проекті "Голос. Діти" повністю змінила своє ставлення до малечі" - Горбунов

Зірковий тренер проекту "Голос. Діти" Наталія Могилевська після перших зйомок повністю змінила своє ставлення до малечі.

Оскільки у неї немає власних дітей, до початку зйомок вона дуже хвилювалася, як складеться спілкування з учасниками. Але виявилося, що жінка легко знаходить з дітьми спільну мову.

Про це розповів ведучий "Голос. Діти" Юрій Горбунов в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

"Наталя перед першою зйомкою казала: "У мене немає дітей... Я тренер дорослих", - зізнався він. - Після перших зйомок ми з нею розмовляли, і вона сказала: "Це для мене відкриття! Я розумію, що вік, зріст і зовнішній вигляд дитини нічим не відрізняють їх від дорослих людей. Це дорослі люди".

Також, за словами Горбунова, саме така програма, як "Голос. Діти", зараз є найбільш доречною на телеекранах.

"Мені здається, що більш доречного проекту зараз немає. Тому що життя продовжується, незважаючи на трагедію, яка відбувається в нашій країні, з нашим народом. Це як перерва між обстрілами, відпочинок, коли люди повинні відволіктися від усього, що відбувається в нашому житті, і отримати частинку позитиву", - запевнив він.

Юрій Горбунов підкреслив, що учасники "Голос. Діти" - це саме ті люди, котрі незабаром змінять Україну остаточно, тому що вони позбавлені вантажу минулого.

Нагадаємо, проект "Голос. Діти" стартує на 1+1 у неділю, 25 січня. Зірковими тренерами стали Тіна Кароль, Наталія Могилевська та Потап.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Юрій Горбунов 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим