Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Менеджер Тарути став заступником Аласанії в НТКУ

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула16 лютого 2015 р., 17:51
Менеджер Тарути став заступником Аласанії в НТКУ

Олександр Харебін призначений першим заступником гендиректора НТКУ.

Про це йдеться у повідомленні на сайті НТКУ, де розміщено інформацію про керівництво телеканалу.

У своєму Facebook Харебін зазначив, що працює на Першому національному з 12 лютого.

"Із січня 2001-го до серпня 2012-го був власником та директором консалтингової компанії "Телеком Консалтинг". З квітня 2007-го по лютий 2014-го працював у видавничій групі "Медіа Інвест Груп" на посадах генерального директора видавництва "Эксперт Украина" та президента медіахолдингу "Медіа Інвест Груп". У 2014 році брав активну участь у суспільно-політичних процесах держави як політичний консультант і експерт", - зазначено у біографії Харебіна.

Як відомо, український медіахолдинг "Медіа Інвест Груп" входить у сферу впливу консорціуму "Індустріальна Група", створеного для управління активами Індустріального Союзу Донбасу, який пов'язують з Сергієм Тарутою та Віталієм Гайдуком. Зазначимо, у 2014 році Тарута заявляв, що "не має відношення до ІСД".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: НТКУ Зураб Аласанія 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим