Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Китайські кінотеатри випередили американські за кількістю касових зборів

Розмір тексту:   Розділ: Кіно Опублікував: Володимир Мула13 березня 2015 р., 12:13
Китайські кінотеатри випередили американські за кількістю касових зборів

Вперше в історії китайські кінотеатри випередили американські за кількістю касових зборів, тим самим ставши лідерами на світовому кіноринку, повідомляє китайська дослідницька компанія Entgroup.

У лютому китайські кінотеатри зібрали майже 647 млн ​​доларів, тоді як касові збори в США за цей же період склали 640 мільйонів доларів. Цей результат вивів Китай на лідерську позицію світового кіноринку.

Основними причинами рекордних касових зборів стали новорічні свята за місячним календарем. У Китаї цей час в прокат вийшли картини "The Man from Macao II" з Юньфат Чоу в головній ролі і "Dragon Blade" з Джекі Чаном. Навпаки, в США лютий вважається "мертвим сезоном".

Раніше повідомлялося, що 26 лютого в Києві відкрився кінотеатр, в репертуар якого увійдуть тільки картини українського виробництва.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: korrespondent.net
Теги: Китай США Кіно 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим