Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Сьогодні в Україні за борги відключать цифрове телебачення

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула24 березня 2015 р., 09:16
Сьогодні в Україні за борги відключать цифрове телебачення

Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення з 9:00 24 березня призупинить надання послуг з обслуговування передавачів провайдеру цифрового телебачення ТОВ "Зеонбуд" на всій території України, за винятком Донецької та Луганської областей на територіях, підконтрольних українській владі.

Про це йдеться у повідомленні концерну.

Представники держпідприємства пояснюють, що протягом останніх чотирьох місяців компанія "Зеонбуд" постійно порушувала умови договору з Концерном РРТ в частині розрахунків за надані послуги.

Станом на 23 березня 2015 року "Зеонбуд", не зважаючи на попередження про тимчасове припинення надання послуг, яке було надіслано ще 6 березня 2015 року, не розрахувався з Концерном РРТ за надані послуги у 2014-2015 роках. До 23 березня 2015 року не відбулось навіть часткового погашення боргу.

"Основною умовою безперервного та якісного надання телекомунікаційних послуг є необхідність своєчасної оплати за них. Не отримуючи кошти у належних обсягах підприємство не може своєчасно розраховуватись з енергопостачальними організаціями, які, в свою чергу, змушені відключати від енергоживлення об'єкти Концерну РТТ", - йдеться у повідомленні держпідприємства.

Як відомо, що згідно міжнародних договорів, Україна має відключити аналогове телебачення і повністю перейти на цифрове до червня 2015 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Цифрове телебачення Зеонбуд 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим