Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Закрили серіал "Інтерни"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула23 травня 2015 р., 00:21
Закрили серіал "Інтерни"

Популярний російський серіал "Інтерни" закривають через шість років виходу в ефір, пише сайт Hello. На честь цієї події в одному з московських ресторанів відбулася прощальна вечірка.

На захід прийшла більшість акторів, які брали участь у проекті в різний період. Зокрема, серед них були присутні Іван Охлобистін (доктор Биков), Світлана Каминіна (головний лікар лікарні Анастасія Кісегач), Світлана Пермякова (медсестра Люба), Дмитро Шаракоїс (інтерн Левін), Христина Асмус (інтерн Варя Черноус) та багато інших.

"Я пішла з серіалу 3 роки тому, але весь цей час і зараз відчуваю себе невід'ємною частиною нашої епохальної історії. Згадую з теплотою. Любі мої", - прокоментувала Асмус.

Нагадаємо, "Інтерни" - це комедійний серіал, який розповідає про життя і роботу лікарів-інтернів. Вперше він вийшов на екрани у 2010 році. За час існування проекту акторський склад змінювався кілька разів, зокрема у 2012 році з нього пішла Христина Асмус.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: korrespondent.net
Теги: серіал Інтерни 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим