Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Ряшин планує штампувати по мультфільму в рік

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула18 червня 2015 р., 13:14
Ряшин планує штампувати по мультфільму в рік

Українсько-російська кінокомпанія Star Media заявляє, що починаючи з 2016 року буде випускати по одному повнометражному анімаційному проект у на рік.

Про це в інтерв'ю виданню proficinema.ru повідомив генеральний продюсер групи компаній Star Media Владислав Ряшин.

"2016 року ми плануємо випускати в рік по одному мультфільму і вже почали робити анімаційний проект "Бременські розбійники", який планується як трилогія", - повідомив генпродюсер.

Влад Ряшин також розповів про ще один анімаційний проект "Шерлок", який знаходиться в розробці у компанії. Мова в мультфільмі йтиме про собаку-детектива, що веде розслідування у світі людей.

За його словами, повнометражних мультфільмів на ринку мало, і такі проекти "потенційно сильні". Свої анімаційні проекти Star Media прораховує не з огляду на російський ринок, а більшою мірою розраховуючи на ринок міжнародний. "Ми підбираємо історії, націлені в першу чергу на російський ринок, зрозумілі нашої аудиторії, але при цьому все-таки вони повинні бути міжнародними", - зазначив Влад Ряшин.

Нагадаємо, українсько-російська кінокомпанія Star Media заявила про плани екранізації одразу двох відомих романів різних жанрів - фентезі і мелодрами. Обидва проекти будуть реалізовані у повному метрі і призначені для міжнародного прокату. Перша екранізація - історичний роман у жанрі фентезі Олексія Іванова "Серце Парми", над якою буде працювати відомий російський режисер Сергій Бодров. Другий проект - екранізація бестселера польського письменника Януша Вишневського "Самотність в мережі".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: Star Media Влад Ряшин 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим