Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Фінал Нацвідбору на дитяче "Євробачення-2015" відбудеться 22 серпня

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула27 липня 2015 р., 18:13
Фінал Нацвідбору на дитяче "Євробачення-2015" відбудеться 22 серпня

25 липня у студії Національної телекомпанії України відбувся півфінал національного відбору за право представляти Україну на Міжнародному дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2015". За місця у фіналі змагалися найкращі співаки, співачки та музичні колективи з усієї України.

Виступи учасників півфіналу національного відбору оцінювало авторитетне журі, до складу якого увійшли відомі діячі українського шоу-бізнесу: композитор і продюсер Михайло Некрасов, хореограф і художній керівник хореографічного колективу "Студія танцю А6" Анжела Копотя, актриса й телеведуча Руслана Писанка, а також переможниця дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2012" у Амстердамі Анастасія Петрик.

Після комплексної оцінки кожного виступу, зокрема, конкурсної пісні, вокальних даних, хореографії, акторської майстерності, вміння поводити себе на сцені, журі визначило п'ятнадцять фіналістів.

"Нашим завданням було обрати 15 фіналістів і ми дуже хочемо, щоб представник України на дитячому " Євробаченні-2015" у Болгарії був сильним, конкурентоспроможним і показав, що у нас дуже сильна і багата на таланти земля", – зазначив після оголошення результатів півфіналу національного відбору голова журі Михайло Некрасов.

У фіналі національного відбору боротимуться наступні виконавці:

1. Катріна Ханна (Київ)
2. Марія Корогодська (Київ)
3. Назарій Стінянський (Вінниця)
4. Гурт "Фреш" (Івано-Франківськ)
5. Анна Трінчер (Київ)
6. Анастасія Ткачук (Івано-Франківськ)
7. Софія Добривечір (Київ)
8. Аліса Панчук (Київ)
9. Ніна Бойкова (Київ)
10. Шоу-гурт "VoiceLand" (Київ)
11. Гурт "Zabava" (Київ)
12. Вікторія Святогор (Київ)
13. Аліна Валуйська (Луганськ)
14. Ярина Тарас (Івано-Франківськ)
15. Софія Яремова (Київ)

Актриса та телеведуча Руслана Писанка, яка на власному досвіді знає, скільки сил потребує підготовка до кожного виступу, намагалася втішити усіх конкурсантів, які не пройшли далі: "Я хочу поздоровити не тільки фіналістів, але й усіх, хто сьогодні вийшов на цю сцену, тому що ви зробили перший крок до своєї мрії – стати артистом, виступати на великій сцені і представляти Україну. Ви всі сьогодні заслуговуєте на привітання".

Фінал національного відбору дитячого "Євробачення-2015" відбудеться 22 серпня у Києві у літньому розважальному комплексі "Olmeca Plage". UΛ:Перший транслюватиме захід у прямому ефірі.

Нагадаємо, цьогоріч дитяче "Євробачення-2015" відбудеться у Болгарії 21 листопада 2015 року під слоганом #discover. Участь у фестивалі уже підтвердили 12 країн - Україна, Албанія, Вірменія, Білорусь, Болгарія, Грузія, Ірландія, Італія, Мальта, Нідерланди, Словенія, Чорногорія.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Дитяче Євробачення 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим