Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Борщ чи крильця? У Києві пройшла презентація фільму "Американська Мрія"

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула29 листопада 2015 р., 15:04
Борщ чи крильця? У Києві пройшла презентація фільму "Американська Мрія"

У Києві відбувся допрем’єрний показ документальної стрічки про стиль життя у США під назвою "Американська Мрія". Партнером заходу виступила компанія PepsiCo Україна.

Автор фільму - журналіст Володимир Мула.

Картина побудована на історіях людей, які свого часу покинули рідні домівки і відправилися назустріч новому і незвіданому життю. Ба більше, подорожуючи Америкою журналіст натрапляє на несподівані факти та думки, які спростовують теорію "русского мира".

DSC_1376

"Мета була одна – показати реальний стан речей за океаном крізь призму життя людей, що там знаходяться. Адже насправді в Америці жити зовсім не просто і легко, як здається на перший погляд" – зазначає Володимир Мула, автор фільму "Американська Мрія". 

 Журналіст провів за океаном два місяці. За цей час він подолав 15 американських штатів, 11 з яких – безпосередньо із далекобійником – своїм другом Сашком Стефанюком. Українці перетнули Америку від канадського до мексиканського кордонів, обираючи автентичні маршрути незвіданих осередків.

творча група

 Творча група: Микола Васильков, Володимир Мула, Станіслав Ткачов та Андрій Луннік

На етапі продакшну до проекту долучилися телеведучий Микола Васильков, який виступив у ролі сценариста, Тимур Мірошниченко – у якості диктора, а також Андрій Луннік та Станіслав Ткачов -займалися монтажною частиною проекту.

mula

"Те, що зробив Володя – нереальна праця. Він просто взяв і підняв людей у якості волонтерів. Абсолютно безкоштовно! І люди допомогли зробити якісний продукт, це класно!" - зазначає Станіслав Ткачов.

DSC_1421

Робота над фільмом тривала 6 місяців. Деякі сюжетні кадри картини були дозняті уже у Києві.

"Загалом - сподобалося. Можна чіплятися до якості відео, монтажу і тексту. Але вивіреного нудного кіно у нас повно. А такого живого і справжнього, не постановочного й по темі, яка насправді цікавить усіх, - майже немає. Щиро, жваво, без прикрас ..." - резюмувала журналістка Олена Конопля.

DSC_1432

Авторам запропонували ще раз "прокатати" фільм в "Кінопанорамі". Показ на прохання глядачів у вищезазначеному кінотеатрі відбудеться 20 грудня о 18:00.

Вартість квитка - 40 грн. Квитки можна купити в касі кінотеатру або на сайті 1001bilet.ua

Подія у Facebook - https://www.facebook.com/events/1058697714181801/

Подія Вконтакте - https://vk.com/amerykanskamriya2015

afisha

"Американська мрія" – фільм-подорож  українського журналіста у кабіні вантажівки земляка-далекобійника 11-ма американськими штатами. Два океани, два кордони. 10 000 кілометрів доріг. 350 гігабайт відеоматеріалу. Близько ста думок і мрій людей з різними кольорами шкіри і кольором душі.

Володимир Мула – журналіст, ведучий hromadske.tv, головний редактор порталу "ТелеПростір", продюсер проекту LiveTime. Автор циклу репортажів про Ріо-де-Жанейро,  пізнавально-розважальних циклів "Балтійськими країнами" та "Американська Мрія".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Американська Мрія 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим