Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Євробачення-2016". Обурені комуністи вимагають компенсації через відео, де Кубань належить Україні

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула5 травня 2016 р., 11:09
"Євробачення-2016". Обурені комуністи вимагають компенсації через відео, де Кубань належить Україні

Підбірка відео із виступами цьогорічних конкурсантів "Євробачення", яка виявилася неофіційною роботою прихильниці конкурсу, надзвичайно обурила представників партії "Коммунисты России".

Через "подаровану" Україні Кубань у ролику комуністи звернулися до Європейського суду з прав людини з метою виплати компенсації жителям регіону.

На думку "Коммунистов России" таке "приєднання" було не помилкою авторки-прихильниці конкурсу, а добре спланованою провокацією, повідомляє "РИА Новости".

"Краснодарський крайком компанії "Коммунисты России" звернувся в Європейський суд з прав людини з вимогою про відшкодування моральної шкоди, завданої жителям благодатної Кубані організаторами пісенного конкурсу "Євробачення", - повідомляє прес-служба регіонального відділення комуністичної партії.

При цьому секретар краснодарського відділення партії Михайло Абрамян впевнений, що кожний житель Кубані має отримати по тисячі євро компенсації моральної шкоди. Крім того, комуністи вимагають припинити "провокації", інакше вони "будуть змушені домогтися припинення трансляції провокаційних акцій "Євробачення" на всій території Росії", - зазначається у їхньому листі.

Як відомо, нещодавно у мережі викликало активні обговорення відео для "Євробачення", на якому територія України розширилася за рахунок Кубані. Суттю відеоряду стали фрагементи виступів конкурсантів із картами їхніх країн.

На ньому Україну зобразили із частиною території Росії, а саме – Кубанню.

Крім того, до України у цьому випадку віднесли також частину Бєлгородської, Курської та Воронезької областей, а також місцевості Берестейщини і Лемківщини (обидві нині входять до складу Республіки Білорусь та Республіки Польща). Однак, попри те, що на відео присутня мітка Eurovision tv, офіційного характеру воно не має.

Організатори конкурсу також ніяк не прокоментували відеоряд.

Таким чином, ролик із неправильними прапорами виявився помилкою автора-прихильника конкурсу. Вочевидь, нею стала дівчина із ніком Jessdelinski, яка пояснила свій вчинок тим, що такий варіант карти України їй запропонував пошуковик Google.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Євробачення-2016 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим