Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Дружина Трампа "злизала" промову у Мішель Обами

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула19 липня 2016 р., 13:10
Дружина Трампа "злизала" промову у Мішель Обами

Промова Меланії Трамп, виголошена нею на Республіканському національному конвенті в Клівленді, містила плагіат промови першої леді США, Мішель Обами, з Демократичного національного конвенту 2008 року.

Про це написав у Twitter американський журналіст Джаретт Хілл. Журналіст відзначив місце в промові першої леді США, яке дуже схоже на частину з недавньої промови Меланії Трамп.

В ньому йдеться про те, що вона і її чоловік виховані на одних і тих самих цінностях. Зокрема, вона відзначала, що потрібно вміти тримати слово і поважати людей, навіть якщо ти їх не знаєш або не згоден з ними. Мішель Обама підкреслювала, що вони з чоловіком хочуть прищепити це своїм дітям і наступним поколінням.

З незначними змінами ці слова повторила Меланія Трамп на з'їзді Республіканської партії США.

Порівняння відеозаписів двох промов зробив і телеканал CNN.

Як правило, великі промови, на зразок цієї, перевіряють кваліфіковані співробітники, пише Vox. Згодом передвиборчий штаб Дональда Трампа опублікував офіційне повідомлення щодо суперечностей, які виникли навколо промови. В ньому йдеться, що команда Меланії Трамп працювала над промовою, намагаючись втілити в ній її досвід як емігрантки та її любов до США, показати деякі її особисті міркування. Водночас, про схожість із промовою Мішель Обами в повідомленні не згадується.

За даними дослідження компанії SMG Delta, Дональд Трамп заробив близько $ 2 млрд завдяки увазі ЗМІ. Також, згідно зі звітом Центру дослідження медіа та політики при Гарварді, Трамп маніпулював новинними медіа, отримуючи мільярди доларів безкоштовного ефірного часу, і домінуючу присутність на телебаченні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: osvita.mediasapiens.ua
Теги: Мішель Обама 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

матеріали по темі:

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим