Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Зеленський відреагував на критику виступу "Кварталу-95" у Юрмалі

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула13 вересня 2016 р., 11:37
Зеленський відреагував на критику виступу "Кварталу-95" у Юрмалі

Лідер гумористичної групи "Студія "Квартал-95" Володимир Зеленський заперечує, що у виступі в латвійській Юрмалі він і його колеги висміювали Україну.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Жарт, який викликав бурхливе обговорення, не має двох або трьох сенсів. Суть цієї репризи проста: достатньо брати кредити, за які відповідати нашим дітям, онукам і тим, хто буде жити після нас і нести відповідальність за всі ті бридкі справи, які творимо ми... Це жарт про вчинки наших правителів, нашої влади, не про людей і не про нашу країну. Так що не потрібно вважати себе культурними археологами і шукати в творчості кварталу те, чого немає і ніколи не буде", - написав шоумен.

Так Зеленський відреагував на критику виступу "Кварталу-95" у місті Юрмалі в Латвії. Зокрема, радник президента Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook назвав команду Зеленського "покидьками".

"Фестиваль, який буде 4 дні знайомити вас з українською культурою. Так, ми народ, у якого культури вистачає всього лише на 4 дні. Це з виступу покидьків...", - написав він.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим