Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Зеленський піде в президенти?

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула13 вересня 2016 р., 17:13
Зеленський піде в президенти?

Творець студії "Квартал 95", шоумен Володимир Зеленський, який сьогодні відмовився від держпідтримки фільмів "Кварталу 95", поміркував, чи міг би стати президентом.

За словами шоумена, у нього з кожним днем все більше таких думок.

"З кожним днем їх більше. І я хотів займатися, чесно кажучи, творчістю. Мені це в сотні разів цікавіше. Але якщо вам не дають займатися творчістю і ви повинні якимось чином щось десь відповідати і так далі, це вже якби не гумор, це вже політика. І я, чесно кажучи, не став би запрошувати таких товаришів, як ми, в політику. І не став би навіть заводити розмови на цю тему", - сказав Зеленський.

Також Володимир зауважив, що не став би збуджувати інтерес компанії "Квартал" до політичного середовища: "Тому що все може закінчитися тим, що ми підемо в це середовище", - пояснив актор.

Нагадаємо, студія "Квартал 95" відзняла продовження серіалу "Слуга народу", де Володимир Зеленський грає президента країни Василя Голобородько.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Володимир Зеленський 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (1)

 
  • Анатолий
    13 вересня 2016 р.
    Відповісти
    Зеленский наш Президент! УРА! Я счастливый как никто на зарплату 1100грн. УРА!