Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Американська Мрія. У пошуках правди". Журналіст відкриє правду про українців у США

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула29 вересня 2016 р., 21:30
"Американська Мрія. У пошуках правди". Журналіст відкриє правду про українців у США

Режисер документального фільму "Американська Мрія" Володимир Мула готує до виходу другий епізод стрічки про життя українських емігрантів у США.

На цей раз творча група проекту на прикладі 8 героїв планує показати різні шляхи самореалізації людини в різних умовах та різних галузях життєдіяльності. А також довести, що всі вони підкорюються одному фундаментальному принципові громадянського суспільства.

У фільмі глядачі побачать правду про креативних і талановитих, амбітних та надзвичайно працьовитих, успішних та впевнених у собі українців, які виходячи із власного досвіду і власних спостережень виведуть для української держави супервисновок.

mika

"Проект по праву можна вважати унікальним! Ми власними силами організували покази першого фільму за океаном і змогли "закрити" левову частку бюджету на виробництво другого кіна. А завдяки допомозі небайдужих українців нам вдалося потрапити у найнесподіваніші місця і повернутися додому з надзвичайно цікавим матеріалом – розповідає режисер та продюсер фільму "Американська Мрія. У пошуках правди" Володимир Мула. – Ми знімали на Голлівудських пагорбах, у Колумбійському університеті Нью-Йорка, на найвищому хмарочосі Чикаго та у штаб-квартирі Twitter. І кожного разу я переконувався у тому, що українці – це унікальна нація!"

kovalenko

Зйомки картини проходили протягом двох місяців у чотирьох американських містах – Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.

Сценаристом виступив відомий телеведучий та журналіст Микола Васильков, у якості оператора – молодий український талант Станіслав Ткачов. Режисер-монтажу - Андрій Луннік, у якого за плечима досвід роботи над першою частиною стрічки.

mula2

"Американська Мрія 2 — це крок уперед у порівнянні з першим фільмом з точки зору художнього сприйняття. Це в більшій мірі гральна стрічка, хоча, поза сумнівом, базовими інформативними модулями знову виступають міркування героїв. Зате герої цього разу помпезні. Це не прості люди, це відомі особистості. І тому їхні історії, їхній аналіз безумовно будуть резонансними для нашого глядацького загалу", - зазначає автор сценарію Микола Васильков.

melnyk

Прем'єра фільму "Американська Мрія. У пошуках правди" запланована на січень 2017 року.

"Американська мрія" – проект українського журналіста Володимира Мули. Це фільм-подорож у кабіні вантажівки земляка-далекобійника 11-ма американськими штатами, у ході якої автор натрапляє на несподівані факти та думки, які спростовують теорію "русского міра".

"Американська Мрія. У пошуках правди" – продовження нашумілого кіна про життя емігрантів за океаном. На цей раз журналіст подорожує по США у пошуках успішних та відомих співвітчизників, які відверто і правдиво перебирають свої долі та резюмують головну проблему України.

Володимир Мула – журналіст, ведучий, головний редактор порталу "ТелеПростір", продюсер проекту LiveTime та креативний продюсер прямоефірних студій міжнародного пісенного конкурсу Євробачення. Автор циклу репортажів про Ріо-де-Жанейро, пізнавально-розважальних циклів "Балтійськими країнами" та "Американська Мрія".

facebookFINAL

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим