Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У Києві пройшло жеребкування "Євробачення-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула31 січня 2017 р., 15:11
У Києві пройшло жеребкування "Євробачення-2017"

Сьогодні у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулося жеребкування, за результатами якого стало відомо, які країни будуть представлені в першому, а які – в другому півфіналі "Євробачення-2017".

На запит німецького мовника ARD та швейцарського мовника SRF, Німеччина та Швейцарія відповідно не були включені до процесу жеребкування, а розподілені до другого півфіналу.

Зрештою до фіналу Євробачення пройдуть по десять країн із кожного півфіналу. Разом із "Великою п'ятіркою" і країною-господаркою цьогорічного конкурсу за перемогу змагатимуться 26 учасників.

"До "Євробачення-2017" залишилося близько ста днів. Наша команда з нетерпінням та великим захопленням чекає на пісенний конкурс. І для нас честь проводити першу важливу подію Євробачення – церемонію передачі ключів. Сьогодні ми також дізналися, які країни візьмуть участь у якому з півфіналів, і чекатимемо представників усіх 43 країн у Києві" - заявила виконавча продюсерка "Євробачення-2017" Вікторія Романова.

За процедурою жеребкування та її належним виконанням згідно з правилами Євробачення стежитили представники Наглядової ради пісенного конкурсу. Зокрема виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд (Jon Ola Sand), виконавча продюсерка цьогорічного конкурсу Вікторія Романова, а також наглядач за голосуванням від компанії Digame mobile Томас Нідермеєр (Thomas Niedermeyer).

Нагадаємо, що офіційний організатор "Євробачення-2017" – Національна суспільна телерадіокомпанія України. Т. в. о. Голови правління ПАТ НСТУ є Ганна Бичок. Виконавчими продюсерами цьогорічного пісенного конкурсу затверджено Вікторію Романову та Олександра Харебіна. Виконавчим директором "Євробачення-2017" – Павла Грицака.

Головною ареною пісенного конкурсу, що пройде у Києві, обрано Міжнародний виставковий центр. Півфінали "Євробачення-2017" відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Київ Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим