Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Стартував продаж квитків на "Євробачення-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула14 лютого 2017 р., 20:14
Стартував продаж квитків на "Євробачення-2017"

14 лютого о 20:15 розпочався продаж квитків на пісенний конкурс "Євробачення-2017". Реалізовує процес сервіс concert.ua, який є власністю компанії "В Ticket".

"Ми підписали договір з компанією "В Тікет" із вартістю 1 грн. 20 коп. з ПДВ за послугу. Це та сама компанія, якій належить concert.ua. Планований дохід від продажу квитків становить 77 млн грн.", – сказав куратор "Євробачення-2017" Павло Грицак.

Він додав, що станом на кінець минулого року очікувані доходи від продажу квитків становили 36 млн грн, станом на початок відкритої тендерної процедури через сайт "Проззоро" дохід становив 44 млн грн., зараз це 77 млн. Компанія "В Тікет" погодилася виконати цю послугу без жодної зміни основних умов договору. Буде продано близько 70 тис. квитків.

За його словами, ціни на квитки коливатимуться від 8 до 500 євро, які можна придбати на сайті www.concert.ua. Їх продаватимуть на дев'ять заходів: на шість репетицій, два півфінали і фінал "Євробачення-2017".

Павло Грицак зазначив, що у березні-квітні буде проведена інтенсивна промо-кампанія щодо продажу квитків. Є ідея, щоби на репетиції приїжджали люди зі всіх регіонів України. Щоб їх у цьому заохотити, Павло Шилько, більш відомий як dj Паша, об'їздить Україну і прорекламує репетиції представників всіх делегацій.

Виконавчий директор пісенного конкурсу "Євробачення" Йон Ола Санд розповів, що радий, що квитки надійшли в продаж швидко, попри деяку затримку. "Впевнені, що НСТУ знайшла надійного партнера, компанію сoncert.ua, і їхній сервіс стане найзручнішим способом придбати квитки на довгоочікувану подію для величезної кількості фанів Євробачення з різних країн. Також ми переконані, що всі, хто придбає квитки, чудово проведуть час в Києві уже цього травня", – зазначив Йон Ола Санд.

Павло Грицак пояснив, що Антимонопольний комітет України зобов'язав НСТУ відмінити процедуру закупівлі послуг із розповсюдження квитків приватного підприємства "В Тікет" (сoncert.ua). "І ми безумовно виконали це рішення. Після цього до нас звернулася компанія Concert.ua з іншою ціновою пропозицією співпраці та збереженням всіх істотних вимог, які були оголошені в тендері", – зазначив пан Грицак.

Нагадаємо, на відкритих торгах тендерний комітет обрав переможця на закупівлю послуг з продажу квитків на пісенний конкурс. НСТУ мала намір підписати договір із ПП "В Тікет", яке пропонувало отримати за свої послуги визначену за результатами тендеру комісійну винагороду – 2 537 926, 52 гривень, що є розміром комісійної винагороди 5% від загальної суми реалізованих квитків.

У тендері брали участь ще три компанії ТОВ "Укртікет", ТОВ "Маестро Тікет Систем" і ТОВ "Білетна агенція "Карабас". Кожна з них пропонувала значно нижчі ціни за свої послуги, ніж переможець, проте у тендерної комісії до всіх трьох були зауваження.

"Укртікет" і "Маестро Тікет Систем" написали в Антимонопольний комітет України скарги на рішення замовника. В оскарженнях вказано, що єдиним критерієм тендерної пропозиції є ціна, а замовник обрав переможцем учасника, цінова пропозиція якого є найбільшою. 6 лютого 2017 року Антимонопольний комітет України розглянув скаргу і зобов'язав Національну телекомпанію України (ПАТ НСТУ) відмінити процедуру закупівлі послуг із продажу квитків на пісенний конкурс. Тоді Павло Грицак пообіцяв виконувати рішення Антимонопольного Комітету, та паралельно планував оскаржувати рішення АМКУ в суді і розглядати інші варіанти, щоб продаж квиктів на "Євробачення-2017" запустити в лютому.

Нагадаємо, "Євробачення-2017" пройде у Києві. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали "Євробачення-2017" відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим