Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Ти чемпіон" на "Україні": Дмитро Бірюков та Валентин Волоха залишають проект

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула1 листопада 2010 р., 16:06
"Ти чемпіон" на "Україні": Дмитро Бірюков та Валентин Волоха залишають проект
Заставка телеканалу "Україна"

Дмитро  Бірюков та Валентин Волоха припинили  боротьбу в боксерському шоу "Ти чемпіон" на телеканалі "Україна". Під час поєдинків  третього епізоду  Дмитро поступився Олексію  Кошевцю, а Валентин програв Юрію Павлючику.

У першому з боїв вечора любителі боксу не побачили майстерної техніки у виконанні  двох дебютантів професіонального рингу. Дмитро Бірюков, який явно поступався в досвіді і боксерській підготовці, протиставив супернику своє бажання і волю до перемоги. Втім, цього виявилося недостатньо для тріумфу - точний в атаках Олексій Кошевець виглядав переконливішим в очах суддів, рахунок записок 40:36, 39:37, 39:37 на його користь.

"Суперник виявився для мене незручним, він технічніший, мені просто забракло досвіду. Виграв серцем, але не технікою", - визнав поразку Дмитро Бірюков.

"Перемога для мене значить продовження поєдинків, підготовки і подальшу участь у шоу, - поділився переможець. - Суперник здивував характером і наполегливістю, гідний боєць. Просто йому трохи не вистачило досвіду".

Другий поєдинок приніс несподівано легку перемогу Юрію Павлючику, який зумів нейтралізувати перевагу Валентина Волохи в зрості і вазі за рахунок активності і  руху. Після чотирьох раундів одностороннього боксу, в яких Волоха міг кілька раз опинитися на настилі рингу, судді одноголосно віддали перемогу Павлючику - рахунок записок 40:36, 40:36, 40:36.

"Можливо, чашу терезів  не на мій бік схилила відсутність  сім'ї, близьких. Адже до шоу "Ти чемпіон" я ніколи надовго не залишав їх. Дуже скучив за дружиною і дітьми", - розповів Валентин Волоха, і додав, що готовий з радістю вийти на ринг з супротивником ще раз.

Як зізнався переможець Юрій Павлючик, він не став викладатися  на повну і, за потреби, міг би краще  боксувати: "Я міг ще додати, і в якихось моментах зробити по-іншому. Я трохи досвідченіший і спритніший". Боксер присвятив перемогу своєї старшій племінниці, у якої напередодні бою був день народження.

Останні два учасники другого кола змагань мають визначитися в наступну неділю, коли глядачі побачать ще два захоплюючих поєдинки. Після цих боїв у проекті має залишитися шість боксерів. Вони-то в особистих зустрічах і визначать трьох півфіналістів. А четвертим щасливчиком стане переможець голосування телеглядачів, умови якого будуть оприлюднені на сайті проекту http://champion.kanalukraina.tv/.

Нагадаємо, шоу "Ти чемпіон" об'єднує дві принципово важливі складові. З одного боку, це спортивний проект - змагання молодих боксерів за один мільйон гривень. З іншого - це програма з потужним соціальним підтекстом, що показує непростий шлях героїв проекту до втілення своєї мрії.

Учасниками програми стали 13 боксерів з різних куточків України. У перших двох епізодах з шоу вже вибули троє спортсменів, кожен з яких має можливість повернутися, якщо стане лідером глядацького голосування перед півфіналами турніру.

Ведучі: Костя Цзю - екс-абсолютний чемпіон світу серед  професіоналів, Денис Нікіфоров - виконавець головної ролі у фільмах "Бій з тінню" і "Бій з тінню 2. Реванш", Аліна Шатернікова - екс-чемпіонка світу серед професіоналів.

Дивіться  шоу "Ти чемпіон" щонеділі о 21.30

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Проект Ти - Чемпіон 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим