Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Х-фактор ": Ігор Кондратюк може залишитися без роботи

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула17 грудня 2010 р., 15:46
"Х-фактор ": Ігор Кондратюк може залишитися без роботи
Ігор Кондратюк

За інформацією з достовірних джерел, днями на СТБ відбулася нарада керівництва каналу, на якому був присутній Віктор Пінчук - власник медіагрупи StarLightMedia, до якої входить вищезазначений телеканал.

На нараді розглядалося питання про ситуацію, що склалася під час останнього ефіру талант-шоу "Х-фактор". Як відомо, після того, як проект покинув один з його учасників - Олександр Кривошапко, телеглядачі визнали рішення журі необ'єктивним, звинуватили суддів і керівництво телеканалу в упередженості, а також закликали громадськість бойкотувати СТБ.

Нагадаємо, при останньому голосуванні в шоу вирішальним став голос Ігоря Кондратюка, якого глядачі персонально звинуватили в тому, що він таким чином позбувся головного конкурента його підопічної Марії Рак, що є однією з претенденток на перемогу в першому сезоні української верісії "Х-фактора".

Як стало відомо, Кондратюк, який виступив наперекір "позиції телеканалу", вже найближчим часом може втратити своє місце у складі журі не тільки цього талант-шоу, але і подібного йому - "Україна має талант!", два сезони якого з великим успіхом вже пройшли на телеканалі СТБ. Очевидно, керівництво телеканалу не хоче, щоб надалі ігнорувалася "позиція каналу", і щоб від глядачів лунали закиди щодо необ'єктивності та ігнорування їхньої думки.

Саме тому, можливо, вже на наступному ефірі проекту аутсайдер буде визначатися виключно на підставі глядацького голосування.

Нагадаємо, найпопулярніше у світі вокальне талант-шоу "Х-Фактор" стартувало на телеканалі телеканалі СТБ 4 вересня. Ведуча проекту - Оксана Марченко. Судді - Ігор Кондратюк, Серьога, Елка та епатажний музичний критик Сергій Соседов

Переможець шоу отримає титул кращого співака країни і винагороду у розмірі 2 мільйони гривень!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (9)

 
  • Христина
    3 січня 2011 р.
    Відповісти
    Кондратюк нормальний суддя. Не має чого його в чомусь звинувачувати. Кривошапко крім співу нічого не вміє, він хоть раз нормально затанцював і одночасно заспівав так як Марія Чак чи Ткаченко. Він тільки голос має і більше нічого. Напевно за 2 міл. треба вміти більше, а ніж просто співати. І взагалі шоу дійсно втрачає свою популярність, 2 рази вертали конкурсантів, та щей іде більше 6 годин, деколи не витримуєш додивитися до кінця.
  • Людмила
    2 січня 2011 р.
    Відповісти
    На диво,корупція досягла свого апогею на икс-факторі,і все дякуючи Кондратюку,який відстьобує як і в переможців КАРООКЕ так і в икс-факторі частину приза.Шито білими нитками все це.Володимир Ткаченко мав бути призером,але ненависть до Соседова зі сторони того ж Кондратюка була дуже явною.Талант Ткаченка НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ!!!А Марія Рак зі своїм пискливим голосом нехай ЗАХОВАЄТЬСЯ !!!ВИ ЩЕ ПОЧУЄТЕ І ПОБАЧИТЕ ЩЕ ТКАЧЕНКА, але нажаль не на Україні!І це ФАКТ !!
  • Олена
    27 грудня 2010 р.
    Відповісти
    Хочу сказати, що на цьому проекті присутні справедливі судді, Кривошапко дуже високої про себе думки і більше того - не вміє керуватись емоціями. Цей проект по-трохи втрачає свого глядача, двіччі за проект вибувших учасників повертали в проект - це нерозумно, адже це шоу, і коли я вже два рази спостерігала за такою ситуацією, мені не цікаво дивитись продовження цього шоу...
    Ігор Кондратюк - справедливий суддя, він дивиться реально на конкурсантів, його позиція справедливого судді двіччі спостерігалась в проекті "Україна має талант".
    А щодо проекту "X-Фактор" воно вже не цікаве, стає зрозумілим, що керівництво каналу вже давно визначила свого переможця... Позор!
  • Биба
    26 грудня 2010 р.
    Відповісти
    кондратюк выв спыви на майданы й там добряче натренувався брати хабарі. спрацювала стара звичка.
  • Инесса
    20 грудня 2010 р.
    Відповісти
    хотелось бы на твою рожу глянуть.Кондратюк очень справедливый судья и не надо здесь обсуждать никого.Кривошапко даже не смог уйти достойно ,разнылся противно аж.
  • Galka
    19 грудня 2010 р.
    Відповісти
    Ігор Кодратюк - один з найрозумніших чоловіків в Україні!!! Думаю він, як завжди, був правий! Кривошапко - слабенький виконавець, який думає, що "крутий"! Мені всеодно, хто переможе, але реально сильні троє: Рак, і обоє Сосєдовських!!! те, що канал повернув співака, не правильно. Кондратюк - МОЛОДЕЦЬ!!!!!
  • Alexander_Ch
    19 грудня 2010 р.
    Відповісти
    Прибрати Кондратюка духу не хватить. Колектив суддів і ведуча це не менш половини рейтингу програми. Розбити його видаливши будь-кого: популярність Х-факртора не втримаеться, ділки це розуміють. А те що під ковдрою щось діється, де і коли такого не було. О. Кривошапко використовують в сліпу, цей хід вже опустив проект з захоплюючого творчого змагання до "пугачовщини"...
  • Одессит
    18 грудня 2010 р.
    Відповісти
    Потрясающее ШОУ! Руководство канала сделало абсолютно правильно,что вернуло Кривошапко.Интрига лихо развивается,категорически нельзя перегнуть палку и убрать кого-либо из судей,тогда канал получит абсолютно диаметральный эффект.Все поймут-конкурс управляется в ручном режиме.Руководство канала быстро превратится из деда Мороза со Снегурочкой в тривиального "делягу".Самое откровенно слабое звено-Кузнецов.
  • serge
    17 грудня 2010 р.
    Відповісти
    Прекрасно! Эта рожа уже изрядно надоела!!!