Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1 International" продовжує експериментувати з супутниковим мовленням

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула18 січня 2013 р., 10:55
"1+1 International" продовжує експериментувати з супутниковим мовленням

Телеканал "1+1 International" продовжує експериментувати з супутниковим мовленням з космічного апарату Eutelsat Hot Bird 13A.

17 січня 2013 року сигнал телеканалу з транспондера №89 вищезазначеного супутника був відключений, а на транспондері №154, де також доступний канал, мовлення "1+1 International" було переведено з стандарту MPEG-4(DVB-S/QPSK) в MPEG-2.

Технічні параметри:

Супутник: Eutelsat Hot Bird 13A (13° E);
Частота: 11 585 ГГц;
Поляризація: V;
SR: 27 500;
FEC: 3/4;
Кодування: немає.

Як уже повідомляв "ТелеПростір", сигнал телеканалу "1+1 International" тестується на супутнику Eutelsat Hot Bird 13B (13° E) з метою покращення доступності каналу і комерційної дистрибуції.

"В даний момент ми шукаємо нові можливості для покращення доступності сигналу каналу "1+1 International" і комерційної дистрибуції. У зв'язку з цим тестуємо сигнал на Eutelsat Hot Bird 13B (13° E)" - зазничили "ТелеПростору" у прес-службі "Групи "1+1".

Як відомо, "1+1 International" є міжнародною версією популярного українського телеканалу "1+1". Мовник позиціонується, як канал для сімейного перегляду. Програмна сітка мовлення "1+1 International" орієнтована для глядачів будь-якого віку: від мультфільмів та розважальних передач до інтелектуальних ток-шоу та документального кіно. Також в ефірі каналу з'являються випуски "Телевізійної служби новин" (ТСН), а також публіцистичні, документальні та культурологічні проекти.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: 1+1 International 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим