Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

OLL.TV запускає масовий ОТТ-продукт

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула15 липня 2015 р., 13:10
OLL.TV запускає масовий ОТТ-продукт

Український провайдер цифрового інтерактивного телебачення OLL.TV, що входить до складу холдингу "Медіа Група Україна" запускає масовий ОТТ-продукт.

До складу послуги входять кращі українські та міжнародні телеканали, зібрані в кількох тематичних пакетах ("Ефір", "Кругозір", "Дитячий", "Чоловічий", "Кіно", "Музика" та "Футбол"), відеотека з тисячами фільмів, мультфільмів, програм, музичні кліпи провідних виконавців, більше сотні радіостанцій та ексклюзивний спеціалізований сервіс прямих трансляцій для шанувальників футболу.

"Тепер OLL.TV працюватиме в будь-якій мережі доступу в інтернет, у будь-якому будинку і взагалі в будь-якому місці. Підключення дуже швидке, без контракту, користувач має лише зареєструватися на нашому сайті та підключити послугу не виходячи з дому. Перегляд орієнтовано на smart-телевізори Samsung, LG та ін., а тим, у кого таких телевізорів немає, OLL.TV пропонує ТВ-приставку (за додаткову сплату), з якою будь-який телевізор може стати "розумним". Крім цього, OLL.TV оновлює всю лінійку мобільних додатків, будь-який контент можна буде дивитися де завгодно, в тому числі й у нових 3G мережах. І ще, мабуть, дуже важливе – ціни, які ми вирішили зробити неймовірно привабливими, і нам це дійсно вдалося" - зазначив Георгій Барзашвіли, директор OLL.TV.

Нагадаємо, бренд OLL.TV належить ТОВ "Діджитал Скрінз", яке входить до складу медіа-холдингу "Медіа Група Україна". З моменту появи на ринку в 2012 році OLL.TV функціонував як платний онлайн-кінотеатр. Восени 2014 компанія Digital Screens здійснила масштабний перезапуск. Нова версія OLL.TV дала українським глядачам можливість дивитися популярні вітчизняні та міжнародні телеканали, тисячі фільмів, серіалів і шоу, прямі футбольні трансляції, в тому числі й у HD-якості. Все це доступно користувачам на екранах телевізорів будь-яких моделей при підключенні через ТВ-приставку, планшет або смартфон.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Медіагрупа Україна 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим