Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Хакери зламали систему умовного доступу Irdeto 2

Розмір тексту:   Розділ: Новини супутникового телебачення Опублікував: Володимир Мула12 квітня 2010 р., 15:42
Хакери зламали систему умовного доступу Irdeto 2

9 квітня 2010 року на порталі DigiZone.cz з'явилася інформація про нoві проблеми двох супутникових платформ, які використовують для кодування своїх каналів систему умовного доступу Irdeto 2, яка зламана хакерами. Tим самим платформи Canal Digitaal (19,2 E і 23,5 E) і грецька nova (13E) доступні для нелегального прийому для тих, хто у відповідний спосіб придбає нелегальні ключі. З різних джерел в інтернеті (Sat-Elita) з'являються програми для модулів DiabloCAM (Ipnosys), а для вибраних супутникових приймачів є поліпшені програми, a також актуальні плагіни для карт PC DVB (vPlug). Що цікаво, Irdeto 2 можуть використовувати також платформи CS Link і skylink, які користуються популярністю і які найближчим часом хочуть перейти з системи кодування Cryptoworks на новітню версію Irdeto.

На форумах з'явилася інформація, що грецька платформа nova намагається заблокувати піратів, проте це дає незначні резульати.

Хакери інформують, що скоро може з'явитися так званий софт Auto Update, який буде застосовуватися для автоматичної зміни ключів мовника.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Canal Digitaal Платформа Nova 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим