Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Олександр Веремієнко

всі матеріали автора

БОКС на українському ТБ

Розмір тексту:   3 вересня 2013 р., 11:52

Вітаю, шановні друзі!

Насамперед  хочеться разом із вами порадіти появі  мультиспортивного телеканалу «XSPORT». Люди, які займаються або цікавляться спортом, не могли не помітити глобального закриття спортивних новин, програм, телеканалів. Саме в цей час на українському телебаченні з’являється  канал «XSPORT», на якому є можливість стежити за спортивним життям світу в повній мірі. Мене звати Олександр Веремієнко, я –  коментатор боксу на вищезгаданому каналі. Тому неважко здогадатися, про який саме вид спорту далі буде йти мова)))

Декілька років тому, перемикаючи канали, я хотів подивитися бокс, мене не цікавила ні вагова категорія, ні гучне ім'я боксерів, ні, тим більше, стиль, в якому вони боксують,  –  я просто хотів насолодитися цікавим та видовищним видом спорту.  На жаль, дивитися бокс я мав можливість лише на іноземних телеканалах або в Інтернеті.

І от в один із звичайних будніх днів я отримую електронного листа від  керівництва каналу, в якому йдеться про те, що телеканал «XSPORT» уклав угоду щодо трансляції боїв з промоутерською компанією Golden Boy. Що це означає? – запитаєте ви. Це значить, що відтепер українцям для того, аби переглянути бокс світового рівня, не потрібно щось вигадувати  –  достатньо просто увімкнути телеканал «XSPORT».  Я був неймовірно щасливий і думав, що це той боксерський пік, який підкорився українському телебаченню,  але я помилявся.

Знаєте, це як  у спортсменів зі стрибків із жердиною: встановив власний рекорд у першій спробі, а в наступній ризикнув - і несподівано для всіх установив світовий рекорд! (нікого не нагадує?? :)

Цим  новим рекордом для українського телебачення стала угода між «XSPORT» та промоутерською компанією TOP RANK! Відтепер такі боксери, як: Бернард Хопкінс, Флойд Мейвезер, Сауль Альварес та інші яскраві особистості регулярно з'являтимуться  на наших з вами екранах. 

Але і це ще не все:)  Контрольним пострілом в мою неймовірну радість була новина, цитую: «…промоутерська компанія TOP RAK підписала талановитого боксера з України Василя Ломаченка!» -  про такий бокс я навіть  не міг мріяти!

Тому кожної суботи відміняйте все, що запланували (якщо дружина народжує, попросіть почекати, якщо землетрус - нічого страшного, головне, щоб електрика не вимкнулась!), обдзвонюйте всіх знайомих та вмикайте канал «XSPORT»! Буде цікаво, я вам обіцяю!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим