Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Інтер+" зареєструвався в Казахстані

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула30 серпня 2013 р., 11:20
"Інтер+" зареєструвався в Казахстані

29 липня український міжнародний телеканал "Інтер+" зареєструвався в Казахстані. Відповідне свідоцтво було видано телеканалу Комітетом інформації та архівів Міністерства культури та інформації Республіки Казахстан, повідомляє компанія "Торсат", яка є дистрибутором каналу.

Необхідність офіційної реєстрації була викликана набранням чинності нового закону Республіки Казахстан "Про телерадіомовлення", відповідно до якого "іноземні теле-, радіоканали, поширювані операторами телерадіомовлення на території Республіки Казахстан, підлягають обов'язковій постановці на облік в уповноваженому органі".

Відтепер відсутні будь-які юридичні обмеження для поширення каналу в телемережах Республіки Казахстан, заявили в компанії "Торсат".

За даними "Торсату", "Інтер+" - перший і єдиний український канал, який присутній у телемережах Казахстану з 2006 року. Раніше його реєстрація не була потрібна.

Нагадаємо, канал "Інтер+" - це міжнародна версія телеканалу "Інтер". Розпочав мовлення 13 січня 2003 року. Канал присутній на трьох супутникових платформах , ретранслюється в 69 країнах світу на 5 континентах.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Кореспондент
Теги: Інтер + Казахстан 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим