Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У Львові припинив мовлення "2-й канал"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула15 жовтня 2013 р., 14:37
У Львові припинив мовлення "2-й канал"

Львівський "2-й канал" (колишній "НТА" - "ТелеПростір") припинив мовлення. Про це повідомив екс-директор ТзОВ "НТА Медіа Продакшн" Віталій Білень.

"Львівську редакцію "НТА" остаточно розформовано. Заяви на звільнення підписані, і більша частина журналістів знайшла нову роботу. Ті, хто залишився, займатимуться поки що іншими проектами, які не стосуватимуться "2 каналу", - заявив пан Білень.

Як відомо, у липні цього року телеканал НТА після продажу змінив назву на "2-й канал".

За словами Біленя, весь колектив, а це 21 людина, до 7 жовтня перебував у відпустці за власний рахунок. Виняток зробили лише для директора та бухгалтера. З цієї кількості 16 осіб уже мають нову роботу.

"Відповідних умов для виходу в ефір програмного продукту львівська редакція "НТА" не мала. Домовитися з новим керівництвом "2-го каналу" (юридично розташоване у Києві) про умови співпраці не вдалося через фінансові умови, які неможливо було виконати" - підкреслив Віталій Білень.

Нагадаємо, телекомпанія "НТА" була заснована в 1998 році. Мовник позиціонував себе, як загальнонаціональний інформаційно-розважальний телеканал.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: grim.in.ua
Теги: Львів НТА 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим