Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Кличко гарантує провести у Києві "Євробачення-2017" на найвищому рівні

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула1 серпня 2016 р., 10:28
Кличко гарантує провести у Києві "Євробачення-2017" на найвищому рівні

Київ проведе "Євробачення-2017" на найвищому рівні, якщо право на проведення цього конкурсу буде надано столиці.

Про це в ефірі каналу NewsOne заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Ми готові провести "Євробачення-2017" на найвищому рівні. І я гарантую це", - сказав Віталій Кличко. Він додав, що у порівнянні з іншими містами Київ має набагато більше можливостей - кращу інфраструктуру та значну кількість готелів.

Кличко зауважив, що Київ представив дві можливих локації для проведення пісенного конкурсу - Міжнародний виставковий центр, який був позитивно оцінений оргкомітетом, та Палац спорту. "Я впевнений, що найближчим часом уряд і оргкомітет повинні визначити і оголосити в якому місті відбудеться "Євробачення-2017", - наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що 25 і 26 липня представники Європейської мовної спілки, Національної телекомпанії України, яка є офіційним мовником-організатором "Євробачення-2017", та Оргкомітету з проведення конкурсу в Україні відвідали три потенційні міста-господаря: Київ, Дніпро й Одесу.

Заявки саме цих трьох міст виявилися найкращими на попередніх етапах відбору господаря музичного шоу.

Переглянути всі необхідні для проведення Євробачення об'єкти і майданчики, проаналізувати транспортну інфраструктуру міста та обговорити систему безпеки учасникам інспекції особисто допомагали голови міських адміністрацій. Зокрема, під час інспекцій було переглянуто термінали аеропортів Дніпра та Одеси; чотири потенційні арени "Євробачення", серед яких Палац спорту та Міжнародний виставковий центр у Києві, "ДніпроЄвроАрену" (спорткомплекс "Метеор") у Дніпрі, стадіон "Чорноморець" в Одесі; локації для офіційних заходів тижнів Євробачення (Євроклубу, містечка Євробачення, церемонії відкриття); обговорено номерний фонд готелів у містах, заходи безпеки, фінансові інвестиції тощо.

І Київ, і Дніпро, й Одеса вражали своєю підготовленістю і бажанням приймати конкурс. Та за підсумками інспекції кожному потенційному місту-господарю "Євробачення-2017" була озвучена низка додаткових рекомендацій і надано час на доопрацювання своїх заявок.

У НТКУ зазначили, що у серпні точно назвуть, яке місто проведе "Євробачення-2017".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: stv.mediasapiens.ua
Теги: Євробачення-2016 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим