Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Канал Шустера починає показувати серіали

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула13 вересня 2016 р., 11:44
Канал Шустера починає показувати серіали

12 вересня, у день старту нового сезону, канал 3s.tv починає показувати серіали. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

На каналі наголосили, що такою є принципово нова концепція 3s.tv: крім політики, глядачі зможуть побачити останні тенденції в економіці та фінансах, імідж України у світі та об'єктивну геополітику, думки експертів глобального рівня, а також і кіно.

Першими серіалами, які починає транслювати 3s.tv, стануть американсько-іспансько-колумбійська "Королева Півдня" та данський "Уряд".

"Королева Півдня" (La Reina del Sur)— 63-серійна драма виробництва іспаномовного американського телеканалу Telemundo, іспанського телеканалу Antena 3 і колумбійського продакшну RTI Producciones. Серіал знятий за однойменним романом Артуро Перес-Реверте. Сюжет, заснований на реальних подіях, оповідає історію втікачки, яка стала головним наркобароном південної Європи. Головну роль виконує голлівудська актриса Кейт дель Кастільо.

Зйомки тривали один рік і проходили на чотирьох континентах —у США (Маямі), Колумбії, Іспанії, Мексиці, Марокко і Великобританії (Гібралтар). Прем'єра відбулася взимку 2011 року. Серіал став найуспішнішим проектом телеканалу Telemundo, домінуючи у вечірньому 10-годинному показі над більшістю великих англомовних телевізійних мереж, таких як NBC, ABC і CBS.

"Уряд" (Borgen) – данський телесеріал телеканалу DR1. Його головна героїня — 40-річна лідерка однієї з партії Данії Біргітте Нюборг, яка здобуває перемогу на виборах і стає першою жінкою прем'єр-міністром країни. Сюжет "Уряду" розповідає про політичну боротьбу та її наслідки. Головну героїню грає Сідсе Бабетт Кнудсен.

Прем'єра відбулася восени 2010 року. Наразі випущено три сезони по 10 серій у кожному. Серіал "Уряд" критики назвали найкращою політичною драмою данського телебачення. Також він був удостоєний британської кінопремії BAFTA в номінації "Найкращий іноземний серіал".

Серіал "Королева Півдня" транслюватиметься каналі 3s.tv з понеділка по четвер о 18:30, "Уряд" — з понеділка по четвер о 23:00.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Савік Шустер Студія 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим