Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Сергія Перцева призначили гендиректором каналів М1/М2

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула2 листопада 2016 р., 09:55
Сергія Перцева призначили гендиректором каналів М1/М2

Рішенням зборів учасників ТОВ "Телеодин" на посаду генерального директора товариства призначено Сергія Перцева. Валентина Коваля, який обіймав цю посаду з липня 2011 року, звільнено у зв'язку з його призначенням на посаду члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Генеральним продюсером компанії призначено Нателу Чхартішвілі-Зацаринну.

"Важко переоцінити роль Валентина у створенні та функціонуванні телеканалів М1 та М2 і у тому, яким є сьогодні вітчизняний шоу-бізнес, – говорить Микола Баграєв, керуючий акціонер ТОВ "Телеодин". – Безумовно, його звільнення – втрата для компанії, але разом з тим, це велика надія для всієї медіа-індустрії, адже Валентин має великий досвід майже в усіх аспектах роботи телебачення, і ми сподіваємося, цей досвід дозволить посилити Національну раду і дати новий вектор у розвитку галузі. Ми бажаємо йому успіхів на новому місці".

Сергій Перцев працював на каналах М1 та М2 фактично від самого початку їх існування – дизайнером, арт-директором, з 2015 року – генеральним продюсером. Натела Чхартішвілі-Зацаринна також від самого початку і впродовж багатьох років була пов'язана з каналом М1, брала участь у створенні ключових проектів каналу, працювала режисером, головним режисером каналу М1. Попереднє місце роботи Натели – "1+1 медіа", де вона працювала креативним продюсером.

"Я радий, що у компанії знову зібралася команда, яка у попередні роки неодноразово отримувала найвищі нагороди і демонструвала чудові результати – як творчі, так і комерційні. Сумно розставатися, проте я залишаю компанію у найвищий точці з моменту кризи 2008-2009 років і сподіваюсь, що на фоні прогнозованого зростання рекламного ринку і на хвилі росту вітчизняного шоу-бізнесу канали М1 та М2 продовжать розвиток і займатимуть домінантне становище" - зазначив Валентин Коваль.

Як відомо, 27 вересня своїм указом Президент України Петро Порошенко призначив Валентина Коваля, який на той момент виконував обов'язки генерального директора ТОВ "Телеодин", на посаду члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: М1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим