Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"CNN - це мережа брехунів" - Трамп

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула23 листопада 2016 р., 18:31
"CNN - це мережа брехунів" - Трамп

Обраний президент США Дональд Трамп вилаяв представників найбільших американських ЗМІ на неформальній зустрічі, яка відбулася на початку тижня у хмарочосі "Трамп-Тауер" в Нью-Йорку.

Про це повідомляє New York Post із посиланням на розповіді учасників зустрічі.

"Трамп почав з Джеффа Цукера (голова телеканалу CNN) і сказав: "Я ненавиджу вашу мережу, всі на CNN брехуни, і вам повинно бути соромно", - сказав співрозмовник.

"Зустріч була цілковитою катастрофою. Керівники телеканалів йшли туди, гадаючи, що вони будуть обговорювати доступ, який отримають в адміністрації Трампа, але замість цього вони отримали на горіхи у стилі Трампа", - додав він.

За словами іншого співрозмовника, в обговоренні брали участь 30-40 осіб. Серед них були перші особи телекомпаній NBC, CNN, CBS, Fox News и MSNBC.

"Трамп продовжував говорити: "Ми в кімнаті, повній брехливих, нечесних ЗМІ, які в усьому помилялися". Він звертався до всіх у кімнаті, називаючи ЗМІ безсовісними, брехливими. Він назвав Джеффа Цукера на ім'я і сказав, що CNN - це мережа брехунів, і всі там брешуть", - сказав він.

Трамп також згадав журналістку NBC, яка плакала в ефірі, коли Гілларі Клінтон програла вибори.

У команді Трампа, в свою чергу, заявили, що зустріч за участю керівників найбільших телемереж Америки пройшла добре.

"Чудова зустріч з топ-менеджерами великих мереж. Досить безпрецедентна зустріч, яку ми зібрали за два дні", - зазначила речник республіканця Келліен Конвей.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: CNN Трамп 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим