Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Романова та Харебін стали виконавчими продюсерами "Євробачення-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула3 грудня 2016 р., 11:29
Романова та Харебін стали виконавчими продюсерами "Євробачення-2017"

Перший заступник генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Харебін і заступник гендиректора НТКУ Вікторія Романова офіційно призначені виконавчими продюсерами пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який відбудеться у Києві. Стюарт Барлоу, який займається пісенним конкурсом з 2011 року, буде шоу-продюсером "Євробачення-2017".

Про це йдеться у повідомленні на сайті EBU (Європейської мовної спілки).

Вікторія Романова приєдналася до НТКУ в 2005 році. З 2007 року вона є главою української делегації на "Євробачення". У 2016 році пані Романова очолювала делегацію-переможницю.

Олександр Харебін працює в НТКУ в якості першого заступника генерального директора з 2015 року.

Виконавчий директор "Євробачення" Йон Ола Санд радий, що Олександр Харебін і Вікторія Романова офіційно приєдналися до команди з виробництва пісенного конкурсу "Євробачення-2017" у Києві.

"Вони обоє, безумовно, відіграли визначальну роль у доведенні процесу до цієї точки з моменту перемоги у Стокгольмі раніше цього року. Як Європейська мовна спілка, так і Наглядова рада Євробачення беззаперечно впевнені у них обох. Вікторія, будучи багато років головою делегації від України, має глибоке розуміння складної організації конкурсу, тож ми віримо, що разом із Олександром, який надзвичайно добре розуміється на внутрішньоукраїнських процесах, їм вдасться наступного року в травні створити в Києві три грандіозні шоу", – сказав він.

Йон Ола Санд назвав Стюарта Барлоу першокласним шоу-продюсером. "Стюарт має великий досвід прямих телевізійних трансляцій та вже багато років є частиною сім'ї Євробачення. Він привнесе надзвичайно багато знань, які будуть корисними Національній телекомпанії України у створенні цьогорічного конкурсу, та вже тісно працює з ЄМС та НТКУ над пошуком необхідного для зведення в єдине ціле того, що стане дивовижним 62-м пісенним конкурсом "Євробачення" у Києві", – зазначив він.

Нагадаємо, півфінали "Євробачення-2017" пройдуть у Києві 9 та 11 травня, фінал запланований на 13 травня 2017 року. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр на лівому березі Дніпра.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим