Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Євробачення-2017". Команда НСТУ залишає проект за три місяці до конкурсу

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула13 лютого 2017 р., 19:12
"Євробачення-2017". Команда НСТУ залишає проект за три місяці до конкурсу
Виконавчий продюсер Вікторія Романова
Фото - "ТелеПростір"

Частина працівників "Національної суспільної телерадіокомпанії України", що готувала проведення в "Євробачення 2017" заявило про вихід із проекту.

Про це йдеться у заяві від імені "НСТУ".

"Ми, команда "Євробачення", для яких цей Конкурс став не тільки частиною нашої роботи, але й частиною життя, офіційно повідомляємо, що ми залишаємо цей проект і припиняємо роботу над підготовкою до проведення Конкурсу", - сказано у заяві.

Причиною такого рішення, як сказано у заяві, є конфлікт із керівництвом НТКУ.

"У грудні після забезпечення нашої команди підтвердженням від ЄМС про те, що "Євробачення-2017" дійсно відбудеться в Києві, у нас забрали наші повноваження, призначивши нового фактичного керівника Конкурсу в Україні, якого наділили повним контролем усіх аспектів "Євробачення" в Україні. Це призначення і дії, які його супроводжували, зупинили на два місяці роботу над проектом, робота нашої команди була повністю заблокована", - сказано у заяві.

Також вказується, що за цей час, "окрім презентації результатів роботи нашої команди, проведеної за період вересень–грудень 2016 року, нове керівництво Конкурсу не було проведено жодної реальної дії для реалізації проекту в потрібні терміни".

Команда, що йде заявляє, що "не може прийняти подібне призначення і не вбачає можливості продовжувати свою роботу в проекті з підготовки та проведення "Євробачення" в Україні".

"Наша альтернативна та компромісна пропозиція стосовно розподілу повноважень і сфер відповідальності всередині команди "Євробачення", на жаль, не знайшла підтримки в керівництва ПАТ "НСТУ". У зв'язку з цим повідомляємо, що відома вам протягом багатьох місяців роботи команда з підготовки до "Євробачення" не бачить більше можливості продовжувати роботу над Конкурсом на запропонованих нам умовах", - йдеться у заяві.

Водночас, один із менеджерів, що був у складі команди з підготовки "Євробачення" Денис Блощинський на своїй сторінці у Facebook оприлюднив список підписантів цієї заяви. Зокрема, серед 21 осіб перший заступник гендиректора НСТУ Олександр Харебін, і заступник гендиректора Вікторія Романова.

Як відомо, 19 січня 2017 року публічне акціонерне товариство "Національна суспільна телерадіокомпанія України" зареєстровано як юридичну особу і припинено юридичну особу НТКУ.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим