Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Скандал довкола "Євробачення-2017". Заступник голови НСТУ заявив, що не тримається за посаду

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула14 лютого 2017 р., 10:49
Скандал довкола "Євробачення-2017". Заступник голови НСТУ заявив, що не тримається за посаду

За словами віце прем'єр-міністра України, підготовка до музичної першості здійснюється в плановому режимі.

У відповідь на оголошення командою продюсерів "Євробачення-2017" їхнього відходу від справ, В'ячеслав Кириленко наголосив, що "жодні кадрові зміни не вплинуть на якість проведення Україною пісенного конкурсу".

"Для проведення пісенного конкурсу Уряд виділив 455 млн гривень з державного бюджету, а місто Київ – 200 млн гривень, ухвалено статут НСТУ, низку урядових постанов та інші необхідні рішення на всіх рівнях. Національна суспільна телерадіокомпанія України як мовник-організатор "Євробачення-2017" у тісній співпраці із Європейською мовною спілкою реалізовують спільний план дій щодо підготовки до пісенного конкурсу. Незважаючи на низку проблем, які були накопичені за попередній період, сьогодні знайдено ключові рішення, створено умови для ефективного виконання НСТУ усіх завдань в рамках підготовки до "Євробачення-2017"", - зазначається у заяві урядовця.

Головним повідомленням Кириленка є факт того, що "персональні рішення не вплинуть на якість проведення Україною пісенного конкурсу "Євробачення-2017"".

Під час брифінгу керівництво НСТУ заявило, що діалог із Європейською мовною спілкою є активним, а підготовка – плановою.

"Ми повинні рухатися далі і кожного дня приймати рішення", - такою є позиція НСТУ, зазначив Павло Грицак.

Стосовно майбутньої команди, то заступник генерального директора ПАТ НСТУ Грицак зауважив, що наразі у "Євробачення" організатори є, але вакантні місця будуть заповнені.

Крім того, НСТУ визнало свою затримку стосовно підготовки до музичної першості.

"Харебін, Асман і Романова – лишаються працювати. При бажанні працювати на пісенному конкурсі, будь ласка, приходьте і працюйте", - зауважила керівник компанії.

Співачка та переможниця "Євробачення-2004" Руслана також прокоментувала обставини із змінами у оргкомітеті.

"Подібна ситуація вже мала місце 12 років тому, коли "Євробачення" відбувалося у Києві. Саме тоді на посаду виконавчого продюсера "Євробачення-2005" було запрошено Павла Грицака, який вивів ситуацію із кризового стану. У мене немає підстав ставити від сумнів професійність Павла Грицака, його досвід та кого команду. Я впевнена, що і сьогодні навіть у ці стислі терміни Павлові разом з командою під силу організувати роботу таким чином, щоби "Євробачення-2017" відбулося на гідному рівні", - зазначила зірка дописом у соцмережі.

Крім того, під час брифінгу із пресою Грицак заявив, що за необхідності, може написати заяву про своє звільнення, оскільки "не тримається за цю посаду".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим