Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Європейці дали добро на заміну менеджерів "Євробачення-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула20 лютого 2017 р., 12:18
Європейці дали добро на заміну менеджерів "Євробачення-2017"

Процес підготовки до міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" в Україні є контрольованим і йде в плановому режимі.

Про це заявила т.в.о. голови правління ПАТ "Національна громадська телерадіокомпанія України" Ганна Бичок на брифінгу 16 лютого, передає "УНІАН".

Вона додала, що часткові кадрові зміни в команді жодним чином не вплинуть на виконання зобов'язань НГТУ по організації і проведенню "Євробачення-2017". На місця менеджерів, які покинули проект, вже знайдена заміна.

"Це зайняло у нас близько 72 годин. Пов'язано це з двома причинами: значна підтримка з боку всіх владних структур України та міста Києва. Друга причина - люди, які пішли, не телевізійно-виробнича команда. Покинули проект люди з івент-команди і комерційної частини команди, хто безпосередньо не впливає на телевізійне шоу і підготовку", - повідомив заступник керівника ПАТ НГТУ Павло Грицак.

До складу нової команди увійшли комерційний директор Лариса Коваль, івент-менеджер Кирило Воронін і директор з безпеки Олег Западнюк.

Відзначається, що ці фахівці мають значний досвід роботи на масштабних міжнародних проектах. Так, Коваль займалася організацією Євробачення-2005, Дитячого Євробачення 2009-го і 2013 років, Євро-2012 і національного відбору на Євробачення-2016.

Воронін має більше семи років досвіду роботи в сфері планування і організації подій, в тому числі по роботі з державними структурами.

Западнюк має 22-річний досвід роботи в правоохоронній системі. Він займався організацією охорони безпеки під час проведення матчів футбольних турнірів Кубка УЄФА в 2009-2012 роках і на Євро-2012.

Як відомо, у 13 лютого частина працівників Національної суспільної телерадіокомпанії України, що готувала проведення "Євробачення-2017", заявила про вихід із проекту.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим