Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У Києві презентували телеканал "Настоящее время"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула28 лютого 2017 р., 11:26
У Києві презентували телеканал "Настоящее время"

У Києві у понеділок презентували міжнародний інформаційний телеканал "Настоящее время". Це спільний проект Радіо Свобода та "Голосу Америки", медіа-мережа з мовленням російською мовою 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Проект продовжує досвід телепрограми "Настоящее время", що з'явилася понад 2 роки тому. Від жовтня минулого року проект розширився і працює як телеканал.

"Загалом ідея такого проекту з'явилася через ту ситуацію в Україні, яку ми спостерігали у 2014 році. Після того, як почалася війна, після анексії Криму, був величезний потік дезінформації та неправди у багатьох ЗМІ, і ми на Радіо Свобода, у "Голосі Америки" зрозуміли, що потрібно якось давати відповідь на це. І результатом стало створення 30-хвилинної щоденної програми", – зазначив виконавчий продюсер каналу Кенан Алієв.

"Настоящее время" – це абсолютно новий бренд. Він звертається до всієї потенційної російськомовної аудиторії, а це 275 мільйонів людей у всьому світі – від Середньої Азїї і Кавказу до Росії, Ізраїлю, Німеччини, Канади, країн Балтії і, звичайно ж, України. Наша мета дуже проста: забезпечити об'єктивне джерело новин, які базуються на фактах, для глобальної аудиторії", – говорить директор телеканалу Дейзі Сінделар.​

Телеканал доступний на кабельній, супутниковій та мобільній платформах, у соціальних мережах і застосунках для смарт-ТВ. Партнерська мережа каналу "Настоящее время" наразі налічує 32 телевізійні та інтернет-мовці в 11 країнах. В Україні це "UA:Перший", Чорноморська ТРК, телеканал новин "24", ТК "Вінтаж", "Донецьк ТВ", ТК "Вільний простір", ТРК "Лаванда", "ТВ-7 Маріуполь", Маріупольське ТБ.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: www.radiosvoboda.org
Теги: Настоящее время 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим