Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Американський HBO знімає у Криму фільм про ситуацію на півострові

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула6 березня 2017 р., 11:54
Американський HBO знімає у Криму фільм про ситуацію на півострові

У Криму перебуває знімальна група американського телеканалу НВО, що працює над фільмом про ситуацію останніх трьох років на півострові.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

"5 березня в парку левів "Тайган" цілий день провела знімальна група одного з найвідоміших телеканалів США – НВО. Телевізійників цікавила ситуація, що склалася навколо парків Олега Зубкова. Вони, виявляється, чули про тиск на бізнес Зубкова", – повідомили у прес-службі парку "Тайган".

За інформацією співробітників каналу НВО, вони знімуть фільм про Крим, який покажуть у п'ятдесятьох країнах.

"Так вийшло, що знімальна група НВО приїхала в парк левів "Тайган" не в найкращий час. Зараз у господаря парків великі проблеми. Йдуть комплексні перевірки, податкова в ялтинському зоопарку "Казка" навіть перераховує всі багатотисячні корінці від проданих квитків, прокуратура вже надіслала свій багатосторінковий документ за підсумками перевірки. Американським журналістам це було все цікаво дізнатися, і вони пообіцяли, що у фільмі про Крим буде великий сюжет про "Тайган" і його господаря", – зазначили у прес-службі "Тайгана".

У кримського підприємця Олега Зубкова – тривалий конфлікт із російською владою Криму. Відносини кримського бізнесмена Олега Зубкова з главою російської ветеринарної служби Криму Валерієм Івановим зіпсувалися в період кримського блекаута. Тоді в ялтинському зоопарку "Казка" померли тигренята білої тигриці Тигрюлі, подарованої Олегу Зубкову Юлією Тимошенко. Валерій Іванов і російський екс-прокурор Криму Наталія Поклонська заявили, що червонокнижні тварини загинули в результаті неналежного утримання. Підприємець переконаний, що тигренята стали жертвою інфекції в результаті ослаблення імунітету від переохолодження через відсутність електроенергії. У 2016 році Олег Зубков відвідав 150 судових засідань, пов'язаних із численними штрафами і звинуваченнями на його адресу з боку підконтрольної Кремлю кримської влади.

HBO (Home Box Office) – американська кабельна і супутникова телевізійна мережа. Входить в корпорацію Time Warner. HBO здійснює мовлення у двох телевізійних мережах: HBO і Cinemax. Аудиторія HBO у США складає понад 40 мільйонів передплатників. Крім телемовлення, HBO пропонує також відео на замовлення та інші медіа-послуги. Підрозділи "HBO" і спільні підприємства з її участю ведуть мовлення більш ніж у 50 країнах світу. Передачі виробництва "HBO" (головним чином телесеріали) були закуплені більш ніж у 150 країнах.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: stv.mediasapiens.ua
Теги: HBO 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим