Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Наймогутніша людина у світі". CNN показав документалку про Путіна

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула14 березня 2017 р., 16:57
"Наймогутніша людина у світі". CNN показав документалку про Путіна

Відомий американський телеканал CNN 13 березня ввечері показав документальний фільм "Наймогутніша людина у світі" про президента Росії Володимира Путіна.

За словами автора стрічки, журналіста каналу Фаріда Закарії, він не просто так назвав Путіна наймогутнішим, хоча визнає, що найсильніші країни світу – США та Китай.

На думку Закарії, Путін створив "унікальну вертикаль влади", якої немає "в інших великих державах", і сконцентрував у своїх руках усю політичну владу Росії.

Також, вважає автор фільму, російський президент вигідно відрізняється від попередніх правителів країни.

"Потім приходить Володимир Путін, який приносить в країну стабільність і, за поширеною думкою, зростання рівня життя, зростаючу популярність і повагу до Росії в світі", - пише Закарія у статті, де пояснює свій погляд на Путіна.

"Путін розуміє Росію, але він також розуміє світ. Він не настільки дурний, щоб напасти на Америку чи Європу. Замість цього він знає, як використовувати владу асиметрично, за допомогою кіберінструментів та дезінформації", - продовжує він.

На переконання Закарії, могутність російського лідера також обумовлена тим фактом, що він добре бачить слабкі місця демократичних країн - їх внутрішні розбіжності та суперечки.

"Іншими словами, Володимир Путін дуже добре розуміє нас. Але більш важливе питання: чи ми, і Дональд Трамп зокрема, зрозуміємо його?" – резюмує Фарід Закарія.

У той же час, прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков заявив, що документалка CNN "знаходиться в руслі істеричного, емоційного фону".

"Особисто Володимир Володимирович не встиг ознайомитися, тому що він (фільм — ред.) вийшов вночі. Якісь вичавки зі ЗМІ ми читали, власне, все було так, як і прогнозувалося: це черговий матеріал, який знаходиться в руслі істеричного, емоційного фону, який ґрунтується на думках, що не мають під собою нічого істотного, думках, які найчастіше є абсолютною вигадкою", — заявив він журналістам.

Пєсков зазначив, що думки в матеріалі CNN часто сформульовані представниками, "які вже встигли вийти в тираж".

"Досить одіозний матеріал, але із серії того, що вже було, нічого нового там немає", — додав прес-секретар президента.

При цьому, за словами Пєскова, у фільмі CNN "в певному обсязі" присутня точка зору адміністрації Кремля.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Володимир Путін CNN 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим